RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Amateur Radio > Amateur Radio Equipment

Amateur Radio Equipment For general and technical discussion of Amateur Radio equipment such as transceivers, repeaters, controllers and receivers.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 06-26-2011, 10:08 PM
KB3SJV's Avatar
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Sep 2009
Location: Norristown Pa
Posts: 62
Angry KW TS-820s VFO problem

I have a Kenwood TS-820s and the VFO doesnt stay on one frequency. It skips. I am wonering if the VFO is going bad or what. It stops and becomes steady after about 15 minutes or so with the heaters on.
__________________
Live Audio Feed Provider: http://www.radioreference.com/apps/audio/?feedId=8337
Reply With Quote
Sponsored links
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 5:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2011 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions