RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Broadcastify / Live Audio Listener Support

Broadcastify / Live Audio Listener Support - This forum will act as a place for individuals who listen to feeds to provide comments or concerns about specific feeds. All feed providers should monitor this forum for feedback on their feeds.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 02-07-2017, 5:41 AM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Feb 2010
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 32
Default Archive issues with Audio3 Server?

Audio3 Possible issues with Archives?

My one feed is on Audio3 and the past 2 days have 1 maybe 2 archives for the entire day. My other 3 feeds are fine but on different Audio Servers.
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 02-08-2017, 10:01 AM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Feb 2010
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 32
Default

Anyone else seeing the issue? I am on 4 days now with basically no archives. Looked in the stats page of feed and no downtime. Was just making sure i wasnt missing something.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 02-08-2017, 6:33 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Dec 2006
Location: Ohio
Posts: 944
Default

Yes, I've been seeing it for a few days now, on several feeds that I know have been online.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 02-10-2017, 5:13 PM
blantonl's Avatar
Founder and CEO
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Dec 2000
Location: San Antonio, TX
Posts: 8,812
Default

I believe we've gotten all the feed archive problems resolved. Thanks for your patience... we had a few misbehaving archive servers... (not related to audio3)
__________________
Lindsay C. Blanton III
CEO - RadioReference.com / Broadcastify
Facebook: RadioReference | Broadcastify | Twitter: @RadioReference
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 02-10-2017, 10:22 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Nov 2012
Location: Statesville NC
Posts: 308
Default

Quote:
Originally Posted by blantonl View Post
I believe we've gotten all the feed archive problems resolved. Thanks for your patience... we had a few misbehaving archive servers... (not related to audio3)
ok good. I had the same problem and made another post before. Glad you got it all fixed
__________________
Encryption Kills Interoperability

Radio Shack Pro-94 / Pro-197 / Pro-651, Uniden BCD996XT, ICOM A-214, Baofeng UV-5R V2+ (3) / UV-82, Kenwood TK-880, Motorola HT-750 / CT250, TYT TH-7800
Reply With Quote
Sponsored links
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions