RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Broadcastify / Live Audio Listener Support


Broadcastify / Live Audio Listener Support - This forum will act as a place for individuals who listen to feeds to provide comments or concerns about specific feeds. All feed providers should monitor this forum for feedback on their feeds.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21 (permalink)  
Old 11-01-2017, 7:18 AM
Member
   
Join Date: Jan 2003
Location: Louisville, KY
Posts: 152
Default

Quote:
Originally Posted by rcool101 View Post
Does it only happen on ScannerLive? Or Broadcastify too?
It happens on both of them. I normally listen and ScannerLive, but since the problem started I've also tried Broadcastify and the same thing happens there. It's a really strange problem.
Reply With Quote
Sponsored links
  #22 (permalink)  
Old 11-01-2017, 9:23 AM
KevinC's Avatar
Moderator---not censor
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jan 2001
Location: Unincorporated Ft. Bend County
Posts: 3,094
Default

I've merged the two threads discussing this.

In the future please don't start a second thread, use the "Report Post" feature (red triangle in the upper right) to request to have the thread moved.
__________________
Someone told me signatures are silly, so I got rid of mine.
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old 11-01-2017, 4:25 PM
rcool101's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: May 2002
Location: BUCKEYE NATION
Posts: 575
Default

Quote:
Originally Posted by W8RMH View Post
I receive that feed fine on both. There is some issue at the OPs location.
OK....worked fine here too
__________________
BCD396T GRE PSR 600 BC246T BC780XLT BCD396XT HP-1E BCD536HP BCD436HP
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old 11-01-2017, 4:58 PM
Member
   
Join Date: Jan 2003
Location: Louisville, KY
Posts: 152
Default

I realize that it works for most other people. And I agree that it's a problem on my end however I don't know where to even begin to look because most feeds work perfectly. If anybody has any ideas what to look at I'd be more than willing to try. I completely uninstalled and reinstalled the ScannerLive software, I tried looking to Broadcastify in different browsers and I've tried a repair install on my Windows 10 operating system. All of these had no effect on the problem.
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old 11-01-2017, 8:37 PM
rcool101's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: May 2002
Location: BUCKEYE NATION
Posts: 575
Default

Is your computer a laptop? ...Was your iphone using your own wifi?
__________________
BCD396T GRE PSR 600 BC246T BC780XLT BCD396XT HP-1E BCD536HP BCD436HP
Reply With Quote
Sponsored links
  #26 (permalink)  
Old 11-01-2017, 8:46 PM
Member
   
Join Date: Jan 2003
Location: Louisville, KY
Posts: 152
Default

It's a computer laptop, running Windows 10x64 32 GB of RAM, Intel Wi-Fi card, SSD plus hard drive etc., it's pretty loaded. I'm disabled and don't even have any type of cell phone and my wife is always turned off when she's in the house. I backtracked connecting Wi-Fi on both the N & AC connections and nothing made any difference.
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old 11-01-2017, 9:10 PM
rcool101's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: May 2002
Location: BUCKEYE NATION
Posts: 575
Default

Sometimes my PC acts up and I have to pull the power on the back of my modem for 30 sec. and or use a tooth pick and reset it. Different problem here but it worked. I would do the router too just to eliminate them
__________________
BCD396T GRE PSR 600 BC246T BC780XLT BCD396XT HP-1E BCD536HP BCD436HP
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old 11-01-2017, 9:13 PM
Member
   
Join Date: Jan 2003
Location: Louisville, KY
Posts: 152
Default

I've done it to the laptop a couple of times, even pulls a battery and left the power off overnight one time. I hadn't thought about the RG (I have U-verse) I'll try that after little bit, thanks for the idea.
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old 11-01-2017, 9:15 PM
rcool101's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: May 2002
Location: BUCKEYE NATION
Posts: 575
Default

If you're able to.....I would get in the car and go to someplace like McDonald's parking lot with the laptop and try it there
__________________
BCD396T GRE PSR 600 BC246T BC780XLT BCD396XT HP-1E BCD536HP BCD436HP
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old 11-01-2017, 9:17 PM
Member
   
Join Date: Jan 2003
Location: Louisville, KY
Posts: 152
Default

Quote:
Originally Posted by rcool101 View Post
If you're able to.....I would get in the car and go to someplace like McDonald's parking lot with the laptop and try it there
That's an interesting idea, but always go to Starbucks and have a cup of coffee and do the same thing.
Reply With Quote
  #31 (permalink)  
Old 11-01-2017, 9:36 PM
rcool101's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: May 2002
Location: BUCKEYE NATION
Posts: 575
Default

One more thought....Go to an empty bank..(you have 10 of them)....Install the station you have trouble with all by itself...no others....try it
__________________
BCD396T GRE PSR 600 BC246T BC780XLT BCD396XT HP-1E BCD536HP BCD436HP
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old 11-01-2017, 9:37 PM
Member
   
Join Date: Jan 2003
Location: Louisville, KY
Posts: 152
Default

Quote:
Originally Posted by rcool101 View Post
One more thought....Go to an empty bank..(you have 10 of them)....Install the station you have trouble with all by itself...no others....try it
I've already tried that several times actually with no change in the problem.
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old 11-02-2017, 11:13 PM
Member
   
Join Date: Jan 2003
Location: Louisville, KY
Posts: 152
Default

I tried rebooting the router and that made no difference I also tried using a different audio source (Wi-Fi @ Starbucks) and still no go. I hear all my other feeds, just not the one for Jefferson County Metro fire which is where I live.
Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old 11-02-2017, 11:57 PM
rcool101's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: May 2002
Location: BUCKEYE NATION
Posts: 575
Default

I think your laptop is possessed.....needs an exorcism....lol
__________________
BCD396T GRE PSR 600 BC246T BC780XLT BCD396XT HP-1E BCD536HP BCD436HP
Reply With Quote
  #35 (permalink)  
Old 11-07-2017, 6:33 PM
Member
   
Join Date: Jan 2003
Location: Louisville, KY
Posts: 152
Default

Just thought I would follow up and let everybody know what I found! I set the audio output to the speakers in the laptop instead of to my headset. Lo and behold I was once again hearing the audio feed that I have been missing. It's more playing around to discover that for some reason all the other audio feeds come in as mono but this 1 was coming in his stereo and wasn't coming in on the side that my headset has a speaker on! Not sure why it suddenly changed but I at least figured out what was going on and how to fix it.
Reply With Quote
  #36 (permalink)  
Old 11-14-2017, 5:12 PM
rcool101's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: May 2002
Location: BUCKEYE NATION
Posts: 575
Default

Glad to hear you found it
__________________
BCD396T GRE PSR 600 BC246T BC780XLT BCD396XT HP-1E BCD536HP BCD436HP
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 9:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions