RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog

Go Back   The Forums > Site Administration Forums > Forums Administration

Forums Administration - For administrative questions about the forums or problems with its use. Before you ask, did you read here first?

LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 07-11-2013, 9:25 AM
DaveNF2G's Avatar
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
Join Date: Jan 2001
Location: Rensselaer, NY
Posts: 7,319
Default Firefox trouble in forums

I should note up front that I do not believe this to be an RR problem. I am mentioning it here just so Lindsey et al are aware of it.

When I post a quick reply to a forum using the current revision of Firefox (22.0), the page goes into a constant reload mode. To stop it, I have to exit and restart the browser.

It appears to be an undesirable interaction between Firefox or one of its extensions or plugins and the software used to run the forums.
David T. Stark
NF2G WQMY980 KYR7128
Wondering whether realpoo would be better than shampoo...
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 07-11-2013, 11:49 AM
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Join Date: Mar 2010
Location: Los Angeles County, CA
Posts: 245

I'm running Firefox 22.0 and this quick reply had no problems. Tried it 3 times. Maybe a particular plug in?

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 07-11-2013, 12:10 PM
Join Date: Jun 2006
Location: Central Florida
Posts: 168

I use to use FF all the time however the load times just became to much. Google chrome is what I use now as much as I do not like them gathering all the data that they do. However the lesser of 2 evils.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 07-11-2013, 12:52 PM
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
Join Date: Nov 2004
Location: Florida!
Posts: 1,495


Try this...Click on help next to window then click troubleshoot information then it'll go to a different website look to the right where it shows reset Firefox click on that then it'll reset Firefox. I had this problem before and this option worked.

Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 07-11-2013, 7:12 PM
Join Date: Jun 2006
Posts: 49

Toolbars and other malware will corrupt the Firefox config file. Do what N4CYA said and do the reset, just backup your passwords first. Your bookmarks should be ok but you can back them up as well. You will have to reinstall any Add-ons but that is easy. Same thing if Firefox loads slow on this or all websites. Even after you remove the malware or toolbar the config change problem will remain, but the reset will start you with a clean config file. Your malware and anti-virus will not detect a corrupted config file. BTW this forum loads just fine (and fast) on Firefox 22.0 here.
Reply With Quote
Sponsored links
  #6 (permalink)  
Old 07-12-2013, 12:42 AM
edmscan's Avatar
Join Date: Feb 2003
Location: In An Igloo ..
Posts: 1,950

I am running Firefox ver 22 ... and have experienced no problems here on RR.
Scanners: WS-1095, PSR-800, PSR-500, HP1E, 780XLT, PRO 2006
Amateur: VX-170, FT-2900R, FT-7800R
Receivers: IC-R7000 Sdr: SDRPlay
Others: A few other gems for the collection
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 07-12-2013, 1:35 AM
WayneH's Avatar
Forums Veteran
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Join Date: Dec 2000
Location: Sitting in an airport somewhere
Posts: 8,405

Rather than start over from scratch just disable extensions in groups and then narrow them down.

Or just restart with extensions disabled to rule them all out. No sense doing it the painful way first.
If you PM me expect a long delay. Please use direct email for a quicker response.
Got an admin question? -> Forum Rules & Guidelines
Please follow the forum rules and contact a moderator directly, not via a thread.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 07-12-2013, 4:00 AM
bear780ks's Avatar
  Shack Photos
Shack photos
Join Date: Sep 2009
Location: Central KS
Posts: 934
Arrow For me So far.. Its Working

I'm not having issues as of yet on F.F. i got updated to 22.0 just before i came on here to post i was on Chrome when i came across the thread and thought i'd see how it would do for me).

But when i Depart from either browser i clear out all of my History for that Day i'm on and then i go to CC cleaner and Run it as Well so far doing this patter for the Last 3 to 4 has done rather well..
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 09-03-2013, 8:49 PM
jfhtm350's Avatar
Join Date: Dec 2010
Location: New Market TN
Posts: 1,083

I started using FF at version 19.0 and have had no trouble here.

I cant see using Google's web browser since they are the biggest tracking comapany out there.
Reply With Quote
Sponsored links

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -5. The time now is 11:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions