RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Forums Administration


Forums Administration - For administrative questions about the forums or problems with its use. Before you ask, did you read here first?

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 11-13-2017, 1:16 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jun 2007
Location: Grandview, TX
Posts: 335
Default Bumfuzzled

A couple of days ago I entered a reply to this string; https://forums.radioreference.com/am...nsmitting.html

My post never showed up, however it is listed in MY POSTS and not appearing there either. I have no idea where my post went?

Surprising that it appears in MY POSTS, but not in the string.

No big deal, but wondered what happened.
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 11-13-2017, 1:25 PM
ecps92's Avatar
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jul 2002
Location: Taxachusetts
Posts: 9,267
Default

It is there, Post #21
Quote:
Originally Posted by ab5r View Post
A couple of days ago I entered a reply to this string; https://forums.radioreference.com/am...nsmitting.html

My post never showed up, however it is listed in MY POSTS and not appearing there either. I have no idea where my post went?

Surprising that it appears in MY POSTS, but not in the string.

No big deal, but wondered what happened.
__________________
Bill N1KUG
Cruise Ship Frequencies
http://www.scanmaritime.com
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 11-13-2017, 1:42 PM
SteveC0625's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Oct 2009
Location: Northville, NY (Fulton County)
Posts: 2,486
Default

It's on the second page....
__________________
Rochester-Monroe County 911 7010 1976 to 2003
Northampton Ambulance - Car 2829
KD2IAT --- WQPG808
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 11-13-2017, 1:53 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3,362
Default

Quote:
Originally Posted by ab5r View Post
A couple of days ago I entered a reply to this string; https://forums.radioreference.com/am...nsmitting.html

My post never showed up, however it is listed in MY POSTS and not appearing there either. I have no idea where my post went?

Surprising that it appears in MY POSTS, but not in the string.

No big deal, but wondered what happened.
Here's a direct link to your post in that thread:

https://forums.radioreference.com/am...ml#post2841317

.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 11-13-2017, 2:31 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jun 2007
Location: Grandview, TX
Posts: 335
Default

SORRY My fault. I wen to the end of page one and thought it WAS the last. DUH.

Surely, it can't be the fault of age. Naaaa
Reply With Quote
Sponsored links
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 8:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions