RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Forums Administration


Forums Administration - For administrative questions about the forums or problems with its use. Before you ask, did you read here first?

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 01-14-2018, 8:29 PM
jasonhouk's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Mar 2013
Location: Marion, Ohio
Posts: 816
Default Tapitalk login error

Having issues logging into forums with Tapitalk. Anyone else having issues?

Thanks

J
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 01-14-2018, 8:37 PM
eorange's Avatar
Member
   
Join Date: Aug 2003
Location: Cleveland, OH
Posts: 2,102
Default

Yes. Just started happening today.
__________________
√-1 2³ π
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 01-14-2018, 9:23 PM
scan18's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Dec 2004
Location: Honoka'a, HI
Posts: 227
Default

Confirmed, unable to login via Tapatalk here also.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 01-14-2018, 9:47 PM
MikeWazowski's Avatar
Forums Manager/Global DB Admin/Commie
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Ontario
Posts: 10,256
Default

Lindsay is doing some work on the forums which I suspect has caused issues with the Tapatalk plugin.
__________________
Mike.

Sorry but I don't accept PM's. Please use email instead.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 01-15-2018, 8:08 AM
mdsxfire's Avatar
Member
   
Join Date: Dec 2005
Location: New Jersey
Posts: 538
Default

Lol so glad I actually searched for this problem before I created another thread! Same problem here glad I’m not alone. Logging into the full website on my phone is a PITA
Reply With Quote
Sponsored links
  #6 (permalink)  
Old 01-15-2018, 8:37 AM
n9mxq's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2005
Location: Belvidere IL
Posts: 1,583
Default

Yup, Tapatalk is giving NETWORK ERRORS..
__________________
Gene
Is there such a thing as too many radios??
Transceivers, receivers, and SDR! Oh My!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 01-15-2018, 10:12 AM
mule1075's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Jan 2003
Location: Washington Pa
Posts: 2,775
Default

Quote:
Originally Posted by mdsxfire View Post
Lol so glad I actually searched for this problem before I created another thread! Same problem here glad I’m not alone. Logging into the full website on my phone is a PITA
Same here glad i looked also.
__________________
Uniden SDS100/780XLT Motorola HT1000/GM360 Whistler TRX-1
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 01-15-2018, 11:17 AM
n9mxq's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2005
Location: Belvidere IL
Posts: 1,583
Default

I just chalk it up to the games Crapatalk plays...Like a couple months ago when I had to email them to remind them I already paid for the damn thing..
__________________
Gene
Is there such a thing as too many radios??
Transceivers, receivers, and SDR! Oh My!
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 01-15-2018, 11:24 AM
jasonhouk's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Mar 2013
Location: Marion, Ohio
Posts: 816
Default

Any ETA on fixing the issue?
Attached Images
 
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 01-15-2018, 11:26 AM
blantonl's Avatar
Founder and CEO
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Dec 2000
Location: Shavano Park, TX
Posts: 8,942
Default

Tapatalk is currently disabled due to problems. We've always had a lot of problems with it internally and it conflicts with a bunch of other stuff.
__________________
Lindsay C. Blanton III
CEO - RadioReference.com / Broadcastify
Facebook: RadioReference | Broadcastify | Twitter: @RadioReference
Reply With Quote
  #11 (permalink)  
Old 01-15-2018, 11:37 AM
mule1075's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Jan 2003
Location: Washington Pa
Posts: 2,775
Default

Quote:
Originally Posted by blantonl View Post
Tapatalk is currently disabled due to problems. We've always had a lot of problems with it internally and it conflicts with a bunch of other stuff.
Wow that is a shame guess i will have to find an alternative.The harsh white and blue of the forums causes problems with my eyes which are already bad.The night mode on Tapatalk was a perfect solution to my eye issues.
__________________
Uniden SDS100/780XLT Motorola HT1000/GM360 Whistler TRX-1
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 01-15-2018, 11:38 AM
mule1075's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Jan 2003
Location: Washington Pa
Posts: 2,775
Default

Quote:
Originally Posted by n9mxq View Post
I just chalk it up to the games Crapatalk plays...Like a couple months ago when I had to email them to remind them I already paid for the damn thing..
Never had an issue and i use the free version.
__________________
Uniden SDS100/780XLT Motorola HT1000/GM360 Whistler TRX-1
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old 01-15-2018, 11:43 AM
eorange's Avatar
Member
   
Join Date: Aug 2003
Location: Cleveland, OH
Posts: 2,102
Default

Quote:
Originally Posted by blantonl View Post
Tapatalk is currently disabled due to problems. We've always had a lot of problems with it internally and it conflicts with a bunch of other stuff.
Which means...what? What is the plan to fix?

There is currently no other mobile access to this site.
__________________
√-1 2³ π
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old 01-15-2018, 11:50 AM
blantonl's Avatar
Founder and CEO
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Dec 2000
Location: Shavano Park, TX
Posts: 8,942
Default

Well, just bear with us while we investigate.
__________________
Lindsay C. Blanton III
CEO - RadioReference.com / Broadcastify
Facebook: RadioReference | Broadcastify | Twitter: @RadioReference
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old 01-15-2018, 11:53 AM
eorange's Avatar
Member
   
Join Date: Aug 2003
Location: Cleveland, OH
Posts: 2,102
Default

Ok, fair enough. (For the future: a Forum announcement stating the service was shut off would have been good...it wouldn't have left us wondering.)
__________________
√-1 2³ π
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old 01-15-2018, 12:37 PM
blantonl's Avatar
Founder and CEO
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Dec 2000
Location: Shavano Park, TX
Posts: 8,942
Default

Ok, it's now fixed.
__________________
Lindsay C. Blanton III
CEO - RadioReference.com / Broadcastify
Facebook: RadioReference | Broadcastify | Twitter: @RadioReference
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old 01-15-2018, 12:49 PM
n9mxq's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2005
Location: Belvidere IL
Posts: 1,583
Default

Personally wasn't too worried about it.. Figured it'd work when it works.. Thanks Lindsay.. Y'all on the support team sure have been busy of late.. Hope you get a break soon...
__________________
Gene
Is there such a thing as too many radios??
Transceivers, receivers, and SDR! Oh My!
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old 01-15-2018, 12:51 PM
mule1075's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Jan 2003
Location: Washington Pa
Posts: 2,775
Default

Quote:
Originally Posted by blantonl View Post
Ok, it's now fixed.
Thanks Lindsay greatly appreciated.
__________________
Uniden SDS100/780XLT Motorola HT1000/GM360 Whistler TRX-1
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old 01-15-2018, 12:57 PM
eorange's Avatar
Member
   
Join Date: Aug 2003
Location: Cleveland, OH
Posts: 2,102
Default

Yes! Thank you.
__________________
√-1 2³ π
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old 01-16-2018, 12:47 AM
scan18's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Dec 2004
Location: Honoka'a, HI
Posts: 227
Default

Something is still not right, every so often all the posts under “Timeline” will disappear. Then it will gradually start showing new posts, but nothing previous will show.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 1:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions