RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Scanners and Receivers Forums > GRE Scanners

GRE Scanners A forum for the discussion of all GRE branded scanning radios and receivers.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21 (permalink)  
Old 07-20-2014, 11:59 AM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 23
Default

I received the same message also stated "No host found" I've never had a problem before.
__________________
If the wife ever figures out how many.....no more posts from me.
Reply With Quote
Sponsored links
  #22 (permalink)  
Old 07-20-2014, 12:50 PM
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jul 2007
Location: NW Ohio
Posts: 1,340
Default

Everyone is getting that error. The site is down, according to DonS, and being transitioned to Whistler. He said it will be down for a few more days. Next we have to hope that Whistler won't limit the update site to Whistler-only radios.
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old 07-20-2014, 1:11 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jan 2013
Location: Philadelphia, Pa.
Posts: 41
Default same here

getting the exact same error message here in Philadelphia, Pa using Comcast as ISP Sunday 7/20/2014
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old 07-20-2014, 2:18 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by jackj View Post
Everyone is getting that error. The site is down, according to DonS, and being transitioned to Whistler. He said it will be down for a few more days. Next we have to hope that Whistler won't limit the update site to Whistler-only radios.
Thanks!
__________________
If the wife ever figures out how many.....no more posts from me.
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old 07-21-2014, 8:53 AM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Dec 2002
Location: Falls Church, VA
Posts: 1
Default

JK, I'm having the same problem. I was able to perform a library update on July 14. No success as of last night and today. I sure hope that the EZ Scan software is still being supported and hasn't been turned off.

John Nash
__________________
John M. Nash
Falls Church, VA
Reply With Quote
Sponsored links
        
  #26 (permalink)  
Old 07-21-2014, 11:21 AM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Nov 2006
Location: Central New York
Posts: 593
Default

Is anyone reading this thread before they post...?
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old 07-21-2014, 12:06 PM
Member
   
Join Date: Oct 2011
Location: CALIFORNIA
Posts: 6
Default

yes still not working...in earlier post DON S. says they working on it.
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old 07-23-2014, 2:08 PM
abear27's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Feb 2011
Location: Regina, SK
Posts: 52
Default

It was down for me this morning, but I just got Library update 372 (July 19, 2014).
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old 07-23-2014, 7:15 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jan 2013
Location: Philadelphia, Pa.
Posts: 41
Default

thanks for the info, probably will wait until Saturday and pickup the next update... thanks for reply
Reply With Quote
Sponsored links
  #30 (permalink)  
Old 07-23-2014, 8:23 PM
fourthhorseman's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Feb 2009
Location: 553' Above Sea Level!
Posts: 1,395
Default

I did the refresh this afternoon,372 good to go...
__________________
Yep..Got some radios..I can hear lotsa stuff...
Reply With Quote
  #31 (permalink)  
Old 07-24-2014, 3:48 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jul 2008
Location: Spring TX
Posts: 17
Default

I just tried, same issue. The server must not be completely up and running.

Barry

Quote:
Originally Posted by jkahn View Post
I have tried daily from 2 different computers in 2 different locations, to get the library update for my PSR800. I am currently at 367.
I keep getting this error message from the EZ Scan software:

There was an error getting the current version information from the update site.
The error message received was:

Socket Error # 11002

Is anyone else having similar problems?

JK
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 12:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2011 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions