RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Commercial, Professional Radio and Personal Radio > Hytera Forum


Hytera Forum - Discussion forum for Hytera radio equipment. Questions concerning their use on amateur radio networks and frequencies belong in the Digital Voice for Amateur Radio forum.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 02-23-2014, 11:27 AM
   
Join Date: Jan 2014
Location: Medicine Hat, Alberta
Posts: 1
Default Hytera TM-610V v3.01.08 programming issues? PLEASE HELP

Good Day, I am new here to the site.

I have searched all over to see if I can find a resolve for an issue I am having. I have a HYT TM-610V, purchased used, and when ever I go to write the programming to the radio I get.... PROGRAM then it goes anywhere form 5% to 10% then says RETRY.

Does anyone know why this is?

I am using the HM600E v3.01.02 software. I read this may be because of the lower version of the software?

I can read from the radio fine but not the other way.

Another is when I do write to the radio it will take some of the first Zone but not the rest.

It seems like there is something locking it out when it gets to a certain part.

Any help would be much appreciated.

Thanks,
Reply With Quote
Sponsored links
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions