RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Commercial and Professional Radio > ICOM Land Mobile Radio

ICOM Land Mobile Radio Discussion forum for ICOM land mobile radio equipment such as the IC-F series radios. Please do not post amateur radio topics here.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 02-27-2013, 8:51 PM
Member
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2002
Location: PA
Posts: 516
Default F43GS Bank question

How do i program a key to change banks. I selected a key for BANK and it shows me the current zone name however i cant go up or down in the list of 5 banks in the radio.

Any suggestions.

Frank
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 02-27-2013, 10:54 PM
Avery93's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jan 2009
Location: Marion County, AL
Posts: 491
Default

After you press the Bank key, you scroll through the banks using the CH Up and Down keys, then press Bank again to switch to the bank you selected.

I usually assign both CH Up and Down to the two buttons below the PTT, but you can get away with only one if you are running short of programmable keys.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03-03-2013, 10:17 AM
Member
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2002
Location: PA
Posts: 516
Default

thanks for that.. I got it figured out. Now wished they had a bank up or down selection to make it easier. Hate when it a two step process to change banks.

Also is there a way to add mdc-1200 to a radio that does not seem to have it. Would it require a firmware update. I am running the latest software 2.3 which supports programming mdc1200

Frank
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 03-03-2013, 12:24 PM
Member
   
Join Date: Apr 2012
Location: Puget Sound
Posts: 754
Default

Depending on the EXECT model of radio, MDC is build into the hardware and may not be available.

Even thru specs for any radio may say that an option is AVALABLE, does not mean that the radio came with it.

The best thing to do is call ICOM tech support, give them the model number, they can look it up and tell you when the radio was made and what the ablities are.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 4:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2011 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions