RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Live Audio Feed Administration

Live Audio Feed Administration Administration topics for live audio broadcasting on Broadcastify.com. This forum is for feed providers to get support.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 05-15-2010, 9:53 AM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jul 2008
Location: Berkeley County SC
Posts: 18
Default Help Fixing Audio Problem with Feed

Hi all, I need some thoughts finding my audio problem. i have replaced the wall warts, added ground loop isolator, new cables still when you run the feed constant hum/buzz. on the player it show up on the left two bars for the equalizer...any thoughts? i even took my 96 out of my trunk to try it!!

Berkeley County South Fire and EMS Live Scanner Audio Feed

thanks in advance
Dan
Reply With Quote
Sponsored links
        
  #2 (permalink)  
Old 05-15-2010, 12:56 PM
45SigSauer's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Oct 2007
Location: Lowell, IN
Posts: 162
Default

I've mentioned this a few times to other members, I had a bad hum/buzz on my recordings and feed, and another member mentioned the AGC,
right click your speaker icon.
select recording devices.
select the device for your feed/recording.
select properties.
under the custom tab, uncheck the AGC.
fixed my problem right up.
__________________
Proud Member/President: N.A.S.W.P
National Association for the Survival of White People
(Spoof of the N.A.A.C.P to show the idiocy of the racist double standard).
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 05-15-2010, 2:23 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jul 2008
Location: Berkeley County SC
Posts: 18
Default

I am actually using one of those little usb cards from china, so it is line in not a mic, can't find a way to change to mic, so no auto gain control (agc) to change....


dan
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 05-17-2010, 10:55 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Feb 2010
Location: Otsego County NY
Posts: 8
Default

Quote:
Originally Posted by dacaskie View Post
Hi all, I need some thoughts finding my audio problem. i have replaced the wall warts, added ground loop isolator, new cables still when you run the feed constant hum/buzz. on the player it show up on the left two bars for the equalizer...any thoughts? i even took my 96 out of my trunk to try it!!

Berkeley County South Fire and EMS Live Scanner Audio Feed

thanks in advance
Dan
I had the same problem till about 20 min ago. I had gone crazy thinking it was my equipment and tried replacements for it all up to trying a brand new computer. I had to install a new encoder program and them BAM! it was all gone. Alternative Broadcasting Software and Clients - The RadioReference Wiki

info needed to set them up is at end of your feed detail page.

When did you start your feed out of curiosity?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 7:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2011 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions