RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Live Audio Feed Administration

Live Audio Feed Administration Administration topics for live audio broadcasting on RadioReference.com. This forum is for feed providers to get support.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21 (permalink)  
Old 05-28-2010, 6:47 AM
NYRHKY94's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Mar 2006
Location: New Hampshire
Posts: 1,180
Default

All of mine are now back on-line too.
__________________
PSR600/PSR500/PSR410/PRO106x2/PRO197x3/BCD996XT/
BCT15X/BCD536HP/HP-1/BC210XLT
Feeds: http://www.radioreference.com/apps/account/?tab=la
Reply With Quote
Sponsored links
        
  #22 (permalink)  
Old 05-28-2010, 7:12 AM
blantonl's Avatar
Founder and CEO
  Shack Photos
Shack photos
RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Dec 2000
Location: Whitefish, MT
Posts: 8,216
Default

Folks, one of our master servers experienced a failure early this morning. Once we found out about the situation, we provisioned a new audio server and brought it back up at approximately 6:30 AM CST this morning.

We're sorry about the outage and the problem. Everything should be running normally now.

Warm regards,
__________________
Lindsay C. Blanton III
CEO - RadioReference.com / Broadcastify
Facebook: RadioReference | Broadcastify | Twitter: @RadioReference
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old 05-28-2010, 8:08 AM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Mar 2010
Location: Prattville AL
Posts: 3
Default Thanks

Thanks for the update.
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old 05-28-2010, 8:28 AM
richtidd's Avatar
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2002
Location: San Mateo, Ca
Posts: 1,005
Default

Quote:
Originally Posted by blantonl View Post
Folks, one of our master servers experienced a failure early this morning. Once we found out about the situation, we provisioned a new audio server and brought it back up at approximately 6:30 AM CST this morning.

We're sorry about the outage and the problem. Everything should be running normally now.

Warm regards,
Thanks Lindsay but my feeds on audio1 are still offline even after rebooting.
__________________
--
Richard Tidd
Broadcastify.com
Live Audio Administrator

richtidd@broadcastify.com

My online scanners:
SMCo, Tuolumne Co
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old 05-28-2010, 5:05 PM
jefbrehar's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Sep 2009
Location: Greenwood,Indiana
Posts: 23
Default

Mine came back on line around 11:15am, but is offline again and won't connect.
Reply With Quote
Sponsored links
  #26 (permalink)  
Old 05-28-2010, 7:17 PM
blantonl's Avatar
Founder and CEO
  Shack Photos
Shack photos
RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Dec 2000
Location: Whitefish, MT
Posts: 8,216
Default

Looks like all of your feeds are online now.

Some of you using ip based devices had issues, but we resolved at around 11am Cst. Thanks to Richard (one of our live audio admins) for identifying that IP issue.
__________________
Lindsay C. Blanton III
CEO - RadioReference.com / Broadcastify
Facebook: RadioReference | Broadcastify | Twitter: @RadioReference
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old 05-28-2010, 9:33 PM
jefbrehar's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Sep 2009
Location: Greenwood,Indiana
Posts: 23
Default

Yes. I'm back online, looks like it's going to stay. Thanks a million blanton !!
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old 06-04-2010, 9:06 PM
Member
   
Join Date: Mar 2007
Location: Porter & Lake County Indiana
Posts: 62
Default

I am connected to server 1 too, it says I am connected and the site says my feed is online, but there is no audio coming from the site....
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old 06-04-2010, 9:11 PM
kendrik578's Avatar
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jul 2008
Location: Greensboro, NC
Posts: 1,594
Default

Im taking a listen to some other feeds on audio1 and they appear to be working properly. Are you sure all your equipment is connected properly?

Is anyone else experiencing any issues?
__________________
Kendrik
Live Audio Administrator
kendrik578@broadcastify.com
Reply With Quote
Sponsored links
        
  #30 (permalink)  
Old 06-04-2010, 9:15 PM
kendrik578's Avatar
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jul 2008
Location: Greensboro, NC
Posts: 1,594
Default

Looks like your feed is having a hard time staying connected. I was listening to your feed and it went offline. Taking a look at the logs, your feed has been dropping quite a bit.
__________________
Kendrik
Live Audio Administrator
kendrik578@broadcastify.com
Reply With Quote
  #31 (permalink)  
Old 06-04-2010, 10:12 PM
Member
   
Join Date: Mar 2007
Location: Porter & Lake County Indiana
Posts: 62
Default

yeah everything is connected, i am using a wireless connection so that maybe the problem with it going offline....can you hear the feed, that is my concern cause when i try to go on another computer to listen to it off the website, i hear nothing..
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old 06-04-2010, 10:21 PM
Member
   
Join Date: Mar 2007
Location: Porter & Lake County Indiana
Posts: 62
Default

Quote:
Originally Posted by shauno View Post
yeah everything is connected, i am using a wireless connection so that maybe the problem with it going offline....can you hear the feed, that is my concern cause when i try to go on another computer to listen to it off the website, i hear nothing..
I also just tried to bring it up on my ipod and the same thing, not hearing anything
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old 06-04-2010, 10:24 PM
kendrik578's Avatar
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jul 2008
Location: Greensboro, NC
Posts: 1,594
Default

Im taking a listen and not hearing nothing. So you must have a setting on your comp wrong thats preventing it from recording from LINE IN or MIC IN.
__________________
Kendrik
Live Audio Administrator
kendrik578@broadcastify.com
Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old 06-04-2010, 10:27 PM
Member
   
Join Date: Mar 2007
Location: Porter & Lake County Indiana
Posts: 62
Default

ok, that is what I thought, but I have checked through everything (why it keeps going offline), I will keep working with it.
Reply With Quote
  #35 (permalink)  
Old 06-05-2010, 12:38 PM
Member
   
Join Date: Apr 2006
Posts: 11
Default

Has the free scanner gone to a pay one? Illinois is down for the last week or so.
Reply With Quote
Sponsored links
  #36 (permalink)  
Old 06-05-2010, 5:04 PM
kendrik578's Avatar
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jul 2008
Location: Greensboro, NC
Posts: 1,594
Default

Quote:
Originally Posted by kaileysdaddy View Post
Has the free scanner gone to a pay one? Illinois is down for the last week or so.

All the feeds are free. If it "offline" than that means the provider of that feed is not broadcasting at this time.
__________________
Kendrik
Live Audio Administrator
kendrik578@broadcastify.com
Reply With Quote
  #37 (permalink)  
Old 06-05-2010, 6:47 PM
Member
   
Join Date: Apr 2006
Posts: 11
Default

Quote:
Originally Posted by kendrik578 View Post
All the feeds are free. If it "offline" than that means the provider of that feed is not broadcasting at this time.
My portable scanner picks up everything. The on line one has nothing no sound at all?
Reply With Quote
  #38 (permalink)  
Old 06-05-2010, 6:54 PM
kendrik578's Avatar
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jul 2008
Location: Greensboro, NC
Posts: 1,594
Default

Does the feed show "offline" or does it show green "online"?

If its showing green and there is no audio, than if you wouldn't mind submitting a feed problem report for that feed so that the provider is aware.


Thanks
__________________
Kendrik
Live Audio Administrator
kendrik578@broadcastify.com
Reply With Quote
  #39 (permalink)  
Old 06-12-2010, 7:53 AM
Member
   
Join Date: Apr 2006
Posts: 11
Default

McLean County in Illinois Live scan is down again.
Reply With Quote
  #40 (permalink)  
Old 06-13-2010, 11:46 AM
   
Join Date: May 2010
Posts: 1
Default Johnson Co Missouri

has been down for at least 2 days!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 9:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2011 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions