RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Live Audio Feed Administration

Live Audio Feed Administration Administration topics for live audio broadcasting on Broadcastify.com. This forum is for feed providers to get support.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21 (permalink)  
Old 11-07-2010, 9:40 PM
Member
   
Join Date: Jul 2009
Location: Omaha
Posts: 33
Default

Now after being disconnected from the feed while I was listening, I am unable to connect to it again.

Sorry I wasn't clear before on my exact situation

thx for checking it
Reply With Quote
Sponsored links
  #22 (permalink)  
Old 11-07-2010, 9:43 PM
clgerwick's Avatar
Member
   
Join Date: Jun 2009
Location: P.A.
Posts: 26
Default

All feeds are down. They are working on it.
__________________
Chris Gerwick
K-9 Handler, 911 Dispatcher
Feed Provider for Mifflin County, PA
BCT15X, ProScan
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old 11-07-2010, 9:46 PM
Member
   
Join Date: Jul 2009
Location: Omaha
Posts: 33
Default

Thanks
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old 11-07-2010, 9:56 PM
Member
   
Join Date: Jul 2009
Location: Omaha
Posts: 33
Default

my feeds back up!!! thanks!!!!
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old 11-07-2010, 9:59 PM
kendrik578's Avatar
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jul 2008
Location: Greensboro, NC
Posts: 1,594
Default

Feeds appear to be fixed. Thanks for the patients, we do apologize.
__________________
Kendrik
Live Audio Administrator
kendrik578@broadcastify.com
Reply With Quote
Sponsored links
        
  #26 (permalink)  
Old 11-07-2010, 10:00 PM
   
Join Date: Jun 2010
Posts: 2
Default not recieving

There is something wrong because the radio reference is not working.
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old 11-07-2010, 10:09 PM
saleen49's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Nov 2006
Location: Southern Cook County, IL
Posts: 121
Default

Quote:
Originally Posted by kendrik578 View Post
Feeds appear to be fixed. Thanks for the patients, we do apologize.
My feed disconnected too. Its back up now, but the listener count stays at zero even though I can hear feed traffic.
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old 11-07-2010, 10:12 PM
kendrik578's Avatar
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jul 2008
Location: Greensboro, NC
Posts: 1,594
Default

Quote:
Originally Posted by saleen49 View Post
My feed disconnected too. Its back up now, but the listener count stays at zero even though I can hear feed traffic.
Its showing the listener count. It just took a few minutes for it to update.
__________________
Kendrik
Live Audio Administrator
kendrik578@broadcastify.com
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old 11-07-2010, 10:14 PM
kendrik578's Avatar
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jul 2008
Location: Greensboro, NC
Posts: 1,594
Default

OK folks, it looks like its all back up and running normal.

More to follow regarding the outage...
__________________
Kendrik
Live Audio Administrator
kendrik578@broadcastify.com

Last edited by kendrik578; 11-07-2010 at 10:19 PM..
Reply With Quote
Sponsored links
  #30 (permalink)  
Old 11-07-2010, 10:19 PM
fealand's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Feb 2004
Location: Madera County CA
Posts: 31
Default

They just crashed again
Reply With Quote
  #31 (permalink)  
Old 11-07-2010, 10:21 PM
kendrik578's Avatar
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jul 2008
Location: Greensboro, NC
Posts: 1,594
Default

Quote:
Originally Posted by fealand View Post
They just crashed again
Hmmm...looks all normal to me.
__________________
Kendrik
Live Audio Administrator
kendrik578@broadcastify.com
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old 11-07-2010, 10:21 PM
clgerwick's Avatar
Member
   
Join Date: Jun 2009
Location: P.A.
Posts: 26
Default

I have got disconnected twice since they have came back up.
__________________
Chris Gerwick
K-9 Handler, 911 Dispatcher
Feed Provider for Mifflin County, PA
BCT15X, ProScan
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old 11-07-2010, 10:23 PM
saleen49's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Nov 2006
Location: Southern Cook County, IL
Posts: 121
Default

Crashing here too.
Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old 11-07-2010, 10:28 PM
Adenosine's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bangor, ME
Posts: 178
Default

well not sure what is going on.

1. The feed will drop the listener.
2. The feed still shows it is up with x listeners still listening.
3. I cannot reconnect for 2-5 minutes.
4. The feed didnt actually go RED but once, however I could not reconnect, just timed out.
5. Checked my sending program (ProScan) everything looks great, Never fluttered.

Hope these symptoms help figure out what is up.
__________________
BC780XLT, Pro-2026, BC855XLT

MaineBoxAlarm on Twitter
Reply With Quote
  #35 (permalink)  
Old 11-07-2010, 10:29 PM
kendrik578's Avatar
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jul 2008
Location: Greensboro, NC
Posts: 1,594
Default

If you are getting disconnected please just hang in there until we can get a permanent fix tomorrow. Our main objective right now is to get them back online(knock on wood), hopefully they will stay online until tomorrow when we can fix it once in for all.
__________________
Kendrik
Live Audio Administrator
kendrik578@broadcastify.com
Reply With Quote
Sponsored links
        
  #36 (permalink)  
Old 11-07-2010, 10:31 PM
clgerwick's Avatar
Member
   
Join Date: Jun 2009
Location: P.A.
Posts: 26
Default

Thanks Kendrick.
__________________
Chris Gerwick
K-9 Handler, 911 Dispatcher
Feed Provider for Mifflin County, PA
BCT15X, ProScan
Reply With Quote
  #37 (permalink)  
Old 11-07-2010, 10:36 PM
saleen49's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Nov 2006
Location: Southern Cook County, IL
Posts: 121
Default

Working great except for those few flutters. Feed disconnected and reconnected. I did a full reboot of my system thinking the problem was software. Counter stayed at zero, then returned and went away again. Feed disconnected and reconnected once more and has been good ever since.
Reply With Quote
  #38 (permalink)  
Old 11-07-2010, 10:42 PM
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Mar 2010
Location: Tampa Bay, Florida
Posts: 8
Default

Quote:
Originally Posted by kendrik578 View Post
If you are getting disconnected please just hang in there until we can get a permanent fix tomorrow. Our main objective right now is to get them back online(knock on wood), hopefully they will stay online until tomorrow when we can fix it once in for all.
Thanks Kendrik. Could you please put out a note when you think you have it corrected permanently? As luck would have it, I added alpha tags and changed steaming tools on one of my feeds on Friday, and have been tweaking my system all weekend thinking the problem was on my end. I am actually a little relieved that it wasn't... :-)

Thanks for all the hard work. Take Care.
__________________
Feed Provider for West Pasco and Hillsborough County, FL Public Safety Agencies
BCD996XT, BC346XT, PSR-500, and a Laird Y8063 beam
Reply With Quote
  #39 (permalink)  
Old 11-07-2010, 10:46 PM
kendrik578's Avatar
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jul 2008
Location: Greensboro, NC
Posts: 1,594
Default

Quote:
Originally Posted by N5KHB View Post
Thanks Kendrik. Could you please put out a note when you think you have it corrected permanently? As luck would have it, I added alpha tags and changed steaming tools on one of my feeds on Friday, and have been tweaking my system all weekend thinking the problem was on my end. I am actually a little relieved that it wasn't... :-)

Thanks for all the hard work. Take Care.
We hope by tomorrow afternoon at the latest, but should diffidently be fixed tomorrow if everything go's well.
__________________
Kendrik
Live Audio Administrator
kendrik578@broadcastify.com

Last edited by kendrik578; 11-07-2010 at 10:50 PM..
Reply With Quote
  #40 (permalink)  
Old 11-08-2010, 1:26 AM
scaninnyc's Avatar
Member
   
Join Date: Oct 2010
Location: NYC
Posts: 67
Default

Quote:
Originally Posted by GordonE View Post
When you say it's dropping, does the encoder show that it disconnected and reconnected?
Correct, the online player has a problem that appears to be server side. Hence no actual disconnect and my feed shows as up and running despite the frequent disconnects the listeners are reporting to me and that I am observing.

Quote:
Originally Posted by GordonE View Post
I checked the four feeds you're providing and the server log shows that none of them went offline today and that a couple of them have been up for 2-3 days without any problems.

-- Gordon
I listen to my feeds and I can tell you that they have been disconnecting about twice an hour for about 3 days. The log is showing my steady up time (with the exception of my attempts to clear the issue I thought was my end at first) because it is not related to my feed, it is not showing you the listener experience. For that you will need to look at the number of listeners online and how it is DRAMATICALLY changing as the listeners are disconnected once or twice and hour.

Thanks for the help in advance!
__________________
More gadgets, more gooder!
www.scanningnyc.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 12:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2011 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions