RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Live Audio Feed Administration

Live Audio Feed Administration Administration topics for live audio broadcasting on Broadcastify.com. This forum is for feed providers to get support.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 06-28-2011, 12:21 AM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Feb 2009
Location: Omaha, NE
Posts: 726
Default Many Feed Offline

Thought I would start the post that there are a large number of feeds offline!

EDIT: And of course I just happened to put feed instead of feeds. Oops!
__________________

Reply With Quote
Sponsored links
        
  #2 (permalink)  
Old 06-28-2011, 12:24 AM
Drunk-Sniper's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
 
Join Date: Mar 2010
Location: New-Brunswick, Canada
Posts: 11
Default

Same here,,,, my scanner is still broadcasting but the player keeps searching (or buffing or scanning lol)
__________________
Never play leapfrog with a unicorn.

Last edited by Drunk-Sniper; 06-28-2011 at 12:27 AM..
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 06-28-2011, 11:06 AM
alabamarailfan's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 47
Default

Hey Folks,
Not sure if it is the same issue brought up in this thread:
http://forums.radioreference.com/liv...g-offline.html
but we have a feed that keeps showing offline yet when we log in to the remote system, ScannerCast shows to be broadcasting fine. However, a start and stop of ScannerCast, will usually get the feed to show online again for a little while. Also, if we have the feed "bookmarked" in an app like WinAmp, the feed continues to play even if it shows offline here at rr.com.

Anyone have any thoughts?
Thanks!
__________________
John D. Peterson/W4JDP
Decatur, AL Railroad Scanner Feed: http://www.alabamarailfan.com/live-scanner.php
Decatur, AL Public Safety Scanner Feed: http://www.alabamarailfan.com/pubsafety.php
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 06-28-2011, 12:59 PM
rdwilson's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 16
Default Error connecting to RR

Window Title: RR Auto Config Error (302)

Error accessing RR
The request failed with HTTP status 417: Expectation failed.

Internet connection otherwise OK. This is on a dedicated box that had not been touched in over a year.
__________________
--
Sony ICR-120
SBE Sidebander II
Astro Spectra A7
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 06-28-2011, 1:10 PM
kendrik578's Avatar
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jul 2008
Location: Greensboro, NC
Posts: 1,594
Default

Lindsay has advised that everything appears to be ok now.
__________________
Kendrik
Live Audio Administrator
kendrik578@broadcastify.com

Last edited by kendrik578; 06-28-2011 at 1:16 PM..
Reply With Quote
Sponsored links
  #6 (permalink)  
Old 12-07-2011, 8:58 AM
Drunk-Sniper's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
 
Join Date: Mar 2010
Location: New-Brunswick, Canada
Posts: 11
Exclamation feed problem

Hi

I am the feed provider for the Gloucester county in eastern canada (New-Brunswick). this morning, i notice that scannercast was still broadcasting but the player ( web player in RR ) is green = online with a red X. counter is a 00:00.

any idea?

thanks
__________________
Never play leapfrog with a unicorn.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 12-07-2011, 9:06 AM
saleen49's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Nov 2006
Location: Southern Cook County, IL
Posts: 121
Default

Just to confirm, my feed 4787 is doing the same. I tired to add a status update and it did not show for at least five minutes.
__________________
Scanners currently in use: Uniden BCD996XT, BCT15x, BCT8,
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 12-07-2011, 9:12 AM
Drunk-Sniper's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
 
Join Date: Mar 2010
Location: New-Brunswick, Canada
Posts: 11
Default

Quote:
Originally Posted by saleen49 View Post
Just to confirm, my feed 4787 is doing the same. I tired to add a status update and it did not show for at least five minutes.
thanks for info........so i'll connect back my wires to the soundcard....

must be a server problem or something

thanks again
__________________
Never play leapfrog with a unicorn.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 12-07-2011, 9:16 AM
kendrik578's Avatar
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jul 2008
Location: Greensboro, NC
Posts: 1,594
Default

Quote:
Originally Posted by Drunk-Sniper View Post
thanks for info........so i'll connect back my wires to the soundcard....

must be a server problem or something

thanks again
Yes, there is an issue right now and it being looked into.

Thanks!!
__________________
Kendrik
Live Audio Administrator
kendrik578@broadcastify.com

Last edited by kendrik578; 12-07-2011 at 9:19 AM..
Reply With Quote
Sponsored links
        
  #10 (permalink)  
Old 12-07-2011, 9:18 AM
saleen49's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Nov 2006
Location: Southern Cook County, IL
Posts: 121
Default

Quote:
Originally Posted by Drunk-Sniper View Post
thanks for info........so i'll connect back my wires to the soundcard....

must be a server problem or something

thanks again
The feed is working again. Also, try Firefox. It seems as if the problem might be JAVA related. Just a thought.
__________________
Scanners currently in use: Uniden BCD996XT, BCT15x, BCT8,
Reply With Quote
  #11 (permalink)  
Old 12-07-2011, 9:32 AM
Drunk-Sniper's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
 
Join Date: Mar 2010
Location: New-Brunswick, Canada
Posts: 11
Default

Well that was fast.......ok...everything is back to normal again........

thanks for the reply guys
__________________
Never play leapfrog with a unicorn.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 12-07-2011, 11:37 AM
GKolo's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
 
Join Date: Aug 2009
Location: Mountains of East Tennessee
Posts: 544
Default

Detroit Fire is still offline too.
__________________
''Life's tough ........ it's even tougher if you're stupid.'' -- John Wayne
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 12:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2011 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions