RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Live Audio Feed Administration

Live Audio Feed Administration Administration topics for live audio broadcasting on Broadcastify.com. This forum is for feed providers to get support.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 07-29-2012, 1:13 AM
Member
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Jun 2012
Location: Clive Iowa
Posts: 11
Question Feed keeps going offline

I'm have a problem with my feed not staying online. I have good internet speed, one computer just for my feed and it keeps going down. I also use Emergency Radio and even why the feeds says its online it still tells me its offline. It also happens when I'm listing online or in the owner management page (goes offline and tells me it lost connection to the server push ok the reset feed. sometimes reconnects sometimes doesn't.) . Any help or tips to keeps this feed online would be helpful.

Thanks
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 07-29-2012, 2:22 AM
W8RMH's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jan 2009
Location: Columbus, Ohio
Posts: 3,821
Default

I had that problem with Scannercast but once I switched to RadioFeed the problems stopped.
__________________
BCD996XT BCD396XT BCT15X BCT15 Bearcat IV
Columbus Police Live Audio
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 07-29-2012, 4:55 AM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 296
Default

Do you use AVG anti-virus? It does not play well with scannercast. Microsoft Security Essentials is a good free anti-virus or one of your choosing.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 07-29-2012, 3:26 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: May 2008
Location: Castle Rock, Co.
Posts: 744
Default

Quote:
Originally Posted by W8RMH View Post
I had that problem with Scannercast but once I switched to RadioFeed the problems stopped.
I will second that!
__________________
Pro-2096
Pro-106
(3)Pro-197
BCD396XT
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 08-04-2012, 5:39 PM
Member
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Jun 2012
Location: Clive Iowa
Posts: 11
Default

thanks for the feedback guys. I think my problem was with my wifi. I moved everything into my basement and that's when I started having problems. it's all good now and I will keep radiofeed in mind if I start have problems again. Now my new question is, how do i get rid of a 35second feed delay?
Reply With Quote
Sponsored links
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2011 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions