RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Live Audio Feed Administration

Live Audio Feed Administration Administration topics for live audio broadcasting on Broadcastify.com. This forum is for feed providers to get support.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 09-06-2013, 11:18 PM
ecanderson's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Aug 2009
Location: Colorado
Posts: 418
Default Feed No Longer Associated With Account

Came home from dinner this evening to see that ScannerCast was down.

My feed has become disassociated from the account. There was supposedly no audio (as noted in a Problem from 8-30-13), but I received no notification of this by email. Now when firing up ScannerCast, I receive the message


Radio Reference Feed Auto-Config Error:
There are no feeds associated with the username 'ecanderson'
Check User Name and Password, or contact Radio Reference for assistance.

which is odd, since I can still manage the account from the web page.

Mount point is /567277048

Unable to restart the service in order to verify if there is indeed an audio issue. Sounds fine on my end.
__________________
WinRadio 1550, Alinco DJ X2/TE, Pro-2096, Pro-197, BCD396XT
Reply With Quote
Sponsored links
        
  #2 (permalink)  
Old 09-07-2013, 9:23 AM
ecanderson's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Aug 2009
Location: Colorado
Posts: 418
Default

Bump. Anyone at home over the weekend? I'm down until we can sort this out.
__________________
WinRadio 1550, Alinco DJ X2/TE, Pro-2096, Pro-197, BCD396XT
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 09-07-2013, 11:04 AM
blantonl's Avatar
Founder and CEO
  Shack Photos
Shack photos
RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Dec 2000
Location: San Antonio, TX
Posts: 8,246
Default

Everything looks OK with your feed and your account. Make sure you are logging in with ecanderson in Scannercast
__________________
Lindsay C. Blanton III
CEO - RadioReference.com / Broadcastify
Facebook: RadioReference | Broadcastify | Twitter: @RadioReference
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 09-07-2013, 11:13 AM
ecanderson's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Aug 2009
Location: Colorado
Posts: 418
Default

No luck here. I will reinstall ScannerCast to see if there's something amiss. See below for what it reports:
Attached Images
 
__________________
WinRadio 1550, Alinco DJ X2/TE, Pro-2096, Pro-197, BCD396XT
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 09-07-2013, 11:20 AM
ecanderson's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Aug 2009
Location: Colorado
Posts: 418
Default

Delete and reinstall of ScannerCast didn't change anything. Application still claims there is no feed associated with my login name.
__________________
WinRadio 1550, Alinco DJ X2/TE, Pro-2096, Pro-197, BCD396XT
Reply With Quote
Sponsored links
  #6 (permalink)  
Old 09-09-2013, 9:30 AM
richtidd's Avatar
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2002
Location: San Mateo, Ca
Posts: 1,011
Default

Quote:
Originally Posted by ecanderson View Post
Came home from dinner this evening to see that ScannerCast was down.

My feed has become disassociated from the account. There was supposedly no audio (as noted in a Problem from 8-30-13), but I received no notification of this by email. Now when firing up ScannerCast, I receive the message


Radio Reference Feed Auto-Config Error:
There are no feeds associated with the username 'ecanderson'
Check User Name and Password, or contact Radio Reference for assistance.

which is odd, since I can still manage the account from the web page.

Mount point is /567277048

Unable to restart the service in order to verify if there is indeed an audio issue. Sounds fine on my end.
Your feed appears to be disabled by Gordon on 2013-09-06 at 21:16:20.

Suggest you check your email as there most likely was a problem with your feed.
__________________
--
Richard Tidd
Broadcastify.com
Live Audio Administrator

richtidd@broadcastify.com

My online scanners:
SMCo, Tuolumne Co
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 09-09-2013, 10:34 AM
ecanderson's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Aug 2009
Location: Colorado
Posts: 418
Default

There may have been a problem with the feed, but I received no email.

Now that I am prepared to determine the nature of any problem, I am unable to test for success since I cannot connect back to Broadcastify with ScannerCast.

I attempted to 'un-disable' the feed, but have had no success that would permit me to retest and get things online again.
__________________
WinRadio 1550, Alinco DJ X2/TE, Pro-2096, Pro-197, BCD396XT
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 09-09-2013, 12:34 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 5
Default

I am also having that same problem. The email I received showed the feed went down on Saturday. I was out of town and just found out about the problem this morning.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 09-09-2013, 4:05 PM
richtidd's Avatar
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2002
Location: San Mateo, Ca
Posts: 1,011
Default

Quote:
Originally Posted by Firemann59 View Post
I am also having that same problem. The email I received showed the feed went down on Saturday. I was out of town and just found out about the problem this morning.
Your feed was disabled by Gordon on 2013-09-07 at 19:36:44.

Here is the status message he put up:
Status: Feed disabled by Broadcastify.com due to the fact that there has been no audio for two weeks and problem reports have gone unanswered.

Suggest you check your email.
__________________
--
Richard Tidd
Broadcastify.com
Live Audio Administrator

richtidd@broadcastify.com

My online scanners:
SMCo, Tuolumne Co
Reply With Quote
Sponsored links
  #10 (permalink)  
Old 09-09-2013, 4:27 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 5
Default

I received no notice of the feed being down until Saturday morning. It was up and running on Friday. How do I get my feed reset so I can continue broadcasting? My account shows no problems with my feed.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 7:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2011 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions