RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Live Audio Feed Administration

Live Audio Feed Administration Administration topics for live audio broadcasting on Broadcastify.com. This forum is for feed providers to get support.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 03-26-2014, 5:00 PM
sspo10's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Jul 2006
Location: Georgetown MA
Posts: 55
Angry Broadcastfy timeouts

Why is it timing out? I keep losing connection had 60 on line then it times out so what could be the problem my computer or broadcastfy.
__________________
Scanners BC 400xlt,BC 780xlt,BC 895xlt,BCT 15X
http://www.radioreference.com/apps/a...j&feedId=10735
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 03-26-2014, 5:32 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 734
Default

There seems to be ongoing server issues. Please read this thread:

radioreference.com down!

Hope this helps,
__________________
73 QDP
[106/2SRA]
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03-31-2014, 7:39 AM
sspo10's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Jul 2006
Location: Georgetown MA
Posts: 55
Angry

This is now 31 Mar. and my Broadcastfy has been timing out for the last 4 days.
I have reloaded Proscan,rebooted computer and my router and it still keeps timing out.
__________________
Scanners BC 400xlt,BC 780xlt,BC 895xlt,BCT 15X
http://www.radioreference.com/apps/a...j&feedId=10735
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 04-01-2014, 4:32 PM
sspo10's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Jul 2006
Location: Georgetown MA
Posts: 55
Angry Broadcastfiy problems ?

I don't know if it is my computer or Proscan or ScannerCast but I am getting fed up with all these Brodcastfiy time outs. I have reloaded Proscan and scannercast and rebooted the router. I am running windows XP and vista all are up to date,any HELP Please.
__________________
Scanners BC 400xlt,BC 780xlt,BC 895xlt,BCT 15X
http://www.radioreference.com/apps/a...j&feedId=10735
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 04-01-2014, 5:54 PM
MikeOxlong's Avatar
Global DB Admin/Senior Mod
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Ontario
Posts: 6,366
Default

I've merged your two threads together so all the information is in one place.

Typically the Live Audio mods recommend running a program called PingPlotter to see where the problem is occurring.
__________________
Mike.

Sorry but I don't accept PM's. Please use email instead.
Reply With Quote
Sponsored links
  #6 (permalink)  
Old 04-01-2014, 7:46 PM
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Dec 2002
Location: Hoschton, Georgia
Posts: 531
Default

Yes, that's just what I was about to recommend.

sspo10, using PingPlotter to ping one of our audio servers will help you determine where along the path to our servers the problem is, it's most likely between your modem and your ISP.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 4:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2011 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions