RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Live Audio Feed Administration

Live Audio Feed Administration Administration topics for live audio broadcasting on RadioReference.com. This forum is for feed providers to get support.

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 03-29-2014, 8:58 AM
dcr_inc's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Feb 2005
Location: Delta, Pa
Posts: 343
Default Help !! My feed is down and I cant get it back up !!

My York Couny, PA Fire, EMS , EMA feed shows ONLINE and broadcasting on scannercast but when I check on line to hear my audio, it shows I'm online but the Red X is in the volume slider and nothing is heard... I have tried reloading scannercast and checking my conifg info with NO luck.. HELP
__________________
PSR800 2 , PSR600, PSR500, PRO2096, PRO106, BCD 296D P25 card, Commercial FCC license, Ham General, FAA Private Pilot, Business Owner, APCO Certified Tech.
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 03-29-2014, 9:41 AM
Member
  Shack Photos
Shack photos
Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Mar 2013
Location: Marion, Ohio
Posts: 121
Default

Hello,

Please download the following software to start the remote control tool TeamViewer Quicksupport:

TeamViewer - Free Remote Control, Remote Access & Online Meetings


Regards,
Radio


TeamViewer - Free Remote Control, Remote Access & Online Meetings - Easy remote control & collaboration
  #3 (permalink)  
Old 03-29-2014, 1:44 PM
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Dec 2002
Location: Hoschton, Georgia
Posts: 528
Default

Note that his feed is back online.
  #4 (permalink)  
Old 04-04-2014, 8:06 PM
dcr_inc's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Feb 2005
Location: Delta, Pa
Posts: 343
Default

Thanks..All Better
__________________
PSR800 2 , PSR600, PSR500, PRO2096, PRO106, BCD 296D P25 card, Commercial FCC license, Ham General, FAA Private Pilot, Business Owner, APCO Certified Tech.
  #5 (permalink)  
Old 04-08-2014, 11:08 AM
dcr_inc's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Feb 2005
Location: Delta, Pa
Posts: 343
Default Down again and wont come back on line

HELP...

My feed is down according to RR/Broadcastify but the scanner cast shows it as OK..

Can anyone help me..

Dave
Dcr_inc@msn.com

York County PA Fire, ATR and EMA
__________________
PSR800 2 , PSR600, PSR500, PRO2096, PRO106, BCD 296D P25 card, Commercial FCC license, Ham General, FAA Private Pilot, Business Owner, APCO Certified Tech.
Sponsored links
        
  #6 (permalink)  
Old 04-08-2014, 12:43 PM
dcr_inc's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Feb 2005
Location: Delta, Pa
Posts: 343
Default Feed Down and wont come back on line

Hello..
My York Pa Fire ATR and EMA feed is down and refuses to come back on line...
I have 4 feeds and the other 3 have come back on line after my PC restarted..

Scanner Cast shows that the feed is connected and sending audio to the server, but RR/Broadcastify shows it off line.. I have tried deleting and reloading a clean/fresh copy of Scannercast from RR, I have shut the feed down for 20 minutes and restarted it... All with no luck..

Any Suggestions??

Dave
__________________
PSR800 2 , PSR600, PSR500, PRO2096, PRO106, BCD 296D P25 card, Commercial FCC license, Ham General, FAA Private Pilot, Business Owner, APCO Certified Tech.
  #7 (permalink)  
Old 04-08-2014, 5:07 PM
MikeOxlong's Avatar
Global DB Admin/Senior Mod
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Ontario
Posts: 6,180
Default

Threads merged. Please don't start new threads asking the same question as your reply in another thread.

Thanks.
__________________
Mike.

Sorry but I don't accept PM's. Please use email instead.
  #8 (permalink)  
Old 04-08-2014, 7:03 PM
dcr_inc's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Feb 2005
Location: Delta, Pa
Posts: 343
Default

One of these days I'll get the hang of the forums.. I posted today on the old thread but didn't get any results..So I started a new thread in the same forum to try and get some help BUT once again all I got was a reprimand..

Oh well.. I got it back on line myself after 6 + hours of down time..
__________________
PSR800 2 , PSR600, PSR500, PRO2096, PRO106, BCD 296D P25 card, Commercial FCC license, Ham General, FAA Private Pilot, Business Owner, APCO Certified Tech.
  #9 (permalink)  
Old 04-08-2014, 8:07 PM
MikeOxlong's Avatar
Global DB Admin/Senior Mod
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Ontario
Posts: 6,180
Default

I would suggest that next time you wait a little longer then 90 minutes before assuming that nobody is going to help you.

Even then, cross-posting is still not an option as was previously explained in another thread that you started:

Hiding behind a NO REPLY message

Since you've solved your problem, I'll lock this thread.
__________________
Mike.

Sorry but I don't accept PM's. Please use email instead.
Sponsored links
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 8:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2011 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions