RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Commercial, Professional Radio and Personal Radio > Motorola Forum


Motorola Forum - For general discussion of Motorola land mobile radio equipment and their trunking technologies.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 10-19-2012, 10:49 PM
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 5
Default Code Plug Error

Hello All

I have a Motorola Spectra trunk mount 110 watt UHF radio. Model # TA5FW+079W ID # T84FWA7HA5AK. I have a error code on the display FL 01/82. I believe I need to reload a good code plug back into the radio to bring it back to life. Does this sound right? If so were can I get a good code plug file?

Thanks Kevin ka3tno
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 10-24-2012, 1:06 AM
RegionalComNet's Avatar
Member
   
Join Date: Oct 2012
Location: Northern New Jersey
Posts: 67
Default

Yes, try to reload the code plug again, it should be fine after that. Let me know how it goes.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 3:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions