RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Commercial and Professional Radio > Motorola Forum

Motorola Forum For general discussion of Motorola land mobile radio equipment and their trunking technologies.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 11-29-2012, 1:10 AM
Member
   
Join Date: Mar 2011
Posts: 30
Default Motorola Saber and Astro Saber cps

Hello all, was just wondering if any one knew if the Motorola saber, uses the same cps as the Astro Saber, and if not where i could get my non-astro saber programmed. Thanks.
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 11-29-2012, 5:54 AM
MikeOxlong's Avatar
Global DB Admin/Senior Mod
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Ontario
Posts: 6,500
Default

No, they use different software.
__________________
Mike.

Sorry but I don't accept PM's. Please use email instead.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 11-29-2012, 11:55 AM
Member
   
Join Date: Apr 2012
Location: Puget Sound
Posts: 754
Default

Any Moto shop should be able to help
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 11-29-2012, 12:30 PM
Member
   
Join Date: Mar 2003
Location: PALM BEACH, FLORIDA
Posts: 1,004
Default

The Saber uses the older RSS. There never was CPS for a Saber. The Saber, & Astro Saber are 1000% totally different radios. While they look similar, & share many accessories, the similarity ends there. Just to add, people who are looking for parts, or need a radio programmed should tell us where they live, as there might be a member who is reading this thread living on the next street who will program your radio for free, instead of going to a shop & paying the going rate.
__________________
GARY N4KVE

Last edited by MOONBOOTS; 11-29-2012 at 12:32 PM..
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 12-06-2012, 8:33 PM
RegionalComNet's Avatar
Member
   
Join Date: Oct 2012
Location: Northern New Jersey
Posts: 52
Default

Quote:
Originally Posted by CCEMS253 View Post
Hello all, was just wondering if any one knew if the Motorola saber, uses the same cps as the Astro Saber, and if not where i could get my non-astro saber programmed. Thanks.
Hello, If you still need help with your Saber's, you can PM me any time.
Thanks.
__________________
WQQE997
Reply With Quote
Sponsored links
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 8:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2011 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions