RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog

Go Back   The Forums > Commercial, Professional Radio and Personal Radio > Motorola Forum

Motorola Forum - For general discussion of Motorola land mobile radio equipment and their trunking technologies.

LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 02-19-2013, 8:57 PM
Join Date: Mar 2011
Posts: 30
Default Astro Saber Field Programming

Hello all, was just wondering if the Motorola Astro Saber was able to program in the field. and if so, how i would get it to do that.
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 02-19-2013, 9:53 PM
mancow's Avatar
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Join Date: Feb 2003
Location: N.E. Kansas
Posts: 5,403

No it's not capable of that.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 02-20-2013, 1:27 AM
Join Date: Mar 2003
Posts: 1,434

Well you can if you bring your laptop with you.
Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -5. The time now is 7:12 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions