RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Commercial and Professional Radio > Motorola Forum

Motorola Forum For general discussion of Motorola land mobile radio equipment and their trunking technologies.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 06-08-2014, 3:27 AM
Member
   
Join Date: May 2002
Posts: 443
Default Quantar CWID with External tone/noise

Hi there
Two of our Quantar repeaters while sending their CWID (internal from the Quantar no external controller)
there is a side tone of about 400 HZ low modulation that is send in conjuction with the CW ID this is a bit annoying
Has anyone saw this ? what is the solution ? is it Hardware problem or Firmware ? ar mabe configuration
I have heard here and there that the CW is clear but it is only few times I have noticed this
Thanks Forward
Ronen - 4Z4ZQ
Ronen Pinchooks (4Z4ZQ) WebSite
Reply With Quote
Sponsored links
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 2:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2011 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions