RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Scanners and Receivers Forums > New User / Getting Started Forum

New User / Getting Started Forum The place for new users to discuss how to get started, and generally feel safe from the rest of the rabid technical community. If you just got your first scanner, this forum is for you.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21 (permalink)  
Old 02-11-2010, 3:42 PM
Member
   
Join Date: Jan 2010
Location: Hampton, Arkansas
Posts: 14
Default cbsonnydavis - Crystals

Thanks. I checked to make sure wires were where they were suppose to be. I unplugged then re-plugged to make sure they were making contact. I even tried the crystals in different slots. Nothing!
Reply With Quote
Sponsored links
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 3:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2011 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions