RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Scanners and Receivers Forums > Radio Shack Scanners

Radio Shack Scanners A forum for the discussion of all Radio Shack scanning radios and receivers.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 01-28-2011, 12:09 PM
Member
   
Join Date: Oct 2009
Location: Rochester, NY
Posts: 18
Exclamation Pro-433 Not scanning/Deaf

Looking for some help, I have a Pro-433 that scans very slow, and doesn't pick up anything, if I turn the volume all the way up I hear a little static and it cuts off when it switches from ch to ch. Ive had it for about 3 or 4 years now. Thanks in advance for any help.

Tim
Reply With Quote
Sponsored links
Reply

Tags
no audio, pro-433, radio shack, scanner

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 5:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2011 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions