RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Scanners, Receivers and Related Equipment Forums > Radio Shack Scanners


Radio Shack Scanners - A forum for the discussion of all Radio Shack scanning radios and receivers.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 05-16-2018, 10:27 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Apr 2011
Location: Sacramento, CA
Posts: 5
Default PRO 651 Object Not Playing In Scanlist

Not sure what I'm doing wrong, or if I'm using the correct terms so please bear with me.

I'm in Sacramento, CA. I have everything set up and working fine except one object/channel/frequency won't play during scanning but it plays fine during manual mode. I have it selected for the same scan list as the other objects and it's not locked out but it never plays other than in manual mode. Any ideas as to what I'm missing?
__________________
South Sacramento Feed: www.broadcastify.com/listen/feed/23572
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 05-17-2018, 8:46 AM
mikey60's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Sep 2003
Location: Oakland County Michigan
Posts: 3,475
Default

Quote:
Originally Posted by kilwar View Post
Not sure what I'm doing wrong, or if I'm using the correct terms so please bear with me.

I'm in Sacramento, CA. I have everything set up and working fine except one object/channel/frequency won't play during scanning but it plays fine during manual mode. I have it selected for the same scan list as the other objects and it's not locked out but it never plays other than in manual mode. Any ideas as to what I'm missing?
Without knowing what the object is it's difficult to answer definitively.

For all objects, regardless of type, make sure the object is a member of an enabled scanlist.

If it's a conventional object, double check the CTCSS/DCS/NAC values to make sure they are correct. If you're unsure, leave it in search mode so that the scanner can determine what it may be.

If it's a talkgroup object, are other objects on that same system working? If not, check to make sure the control channel for that system and site are included in the programming for the system.

Mike
__________________
http://www.psredit.com
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 05-17-2018, 1:08 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Apr 2011
Location: Sacramento, CA
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by mikey60 View Post
Without knowing what the object is it's difficult to answer definitively.

For all objects, regardless of type, make sure the object is a member of an enabled scanlist.

If it's a conventional object, double check the CTCSS/DCS/NAC values to make sure they are correct. If you're unsure, leave it in search mode so that the scanner can determine what it may be.

If it's a talkgroup object, are other objects on that same system working? If not, check to make sure the control channel for that system and site are included in the programming for the system.

Mike
Thanks for the reply, Mike. It's a talkgroup object and yes the other objects on that same system are working. It's also a member of an enabled scanlist but it's the only one not playing in that scanlist.
__________________
South Sacramento Feed: www.broadcastify.com/listen/feed/23572
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 05-17-2018, 1:57 PM
gmclam's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Sep 2006
Location: Fair Oaks, CA
Posts: 5,313
Smile Sacramento California

It sounds like you have programmed a TGRP object and assigned it to at least one scan list that is enabled. Do you have the individual TGRP locked out?

There are some specific situations with the Sacramento systems that are not readily obvious to listeners. For example are you trying to scan Fire B6 on a county site?

Please be clear about what system you are scanning (there are at least 4 systems presently providing police/fire in Sacramento county -- 2 analog and 2 digital). And what is the TG ID you are having problems with?
__________________
PRO-95 | PRO-10 | PRO-97 | PRO-77 | PRO-92 | PSR-300 | PSR-310
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 05-17-2018, 3:54 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Apr 2011
Location: Sacramento, CA
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by gmclam View Post
It sounds like you have programmed a TGRP object and assigned it to at least one scan list that is enabled. Do you have the individual TGRP locked out?

There are some specific situations with the Sacramento systems that are not readily obvious to listeners. For example are you trying to scan Fire B6 on a county site?

Please be clear about what system you are scanning (there are at least 4 systems presently providing police/fire in Sacramento county -- 2 analog and 2 digital). And what is the TG ID you are having problems with?
Thanks for replying. I have the Sacramento Police and Sheriff in one scanlist including TG ID's: 60368, 60400, 60464, and 61616. The one that doesn't play during scanning is 60464, but it plays fine in manual mode.
__________________
South Sacramento Feed: www.broadcastify.com/listen/feed/23572
Reply With Quote
Sponsored links
Reply

Tags
objects, pro 651, scan list, scanlist, talkgroups

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 2:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions