• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

996XT CC Noise on some broadcasts

Status
Not open for further replies.

Markscan

Member
Premium Subscriber
Joined
Jan 9, 2004
Messages
524
Location
New Jersey
Do you have the P25 talkgroups set to digital only? That sounds like it may be the problem.
 

webstar22

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 21, 2003
Messages
832
Location
Earth Sector 001
I don't see a setting to change the talkgroups to digital.

I see TGID Name, TGID Decimal, Number tag, priority, Alert tone, Alert level, Alert Colour, Alert light and record.

And no setting for the site or the system either.
 

Markscan

Member
Premium Subscriber
Joined
Jan 9, 2004
Messages
524
Location
New Jersey
You need to :program system- edit group-select group-edit channel-then set audio type. Set all P-25 talkgroups to digital only. This may be the problem.
 
Status
Not open for further replies.
Top