• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

Any issue with Audio9?

Status
Not open for further replies.

csmith00

Member
Premium Subscriber
Joined
Mar 22, 2010
Messages
53
Location
NJ
#1
My feed is showing offline. I verified darkice is running. I can ping Audio9. Having no issues reaching multiple internet sites. Any known issues?


pi@scannerfeed:~ $ ping audio9.broadcastify.com -c 10
PING audio9.broadcastify.com (74.86.84.221) 56(84) bytes of data.
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=1 ttl=52 time=71.8 ms
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=2 ttl=52 time=54.8 ms
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=3 ttl=52 time=59.8 ms
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=4 ttl=52 time=58.7 ms
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=5 ttl=52 time=65.7 ms
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=6 ttl=52 time=54.8 ms
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=7 ttl=52 time=54.9 ms
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=8 ttl=52 time=65.8 ms
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=9 ttl=52 time=87.0 ms
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=10 ttl=52 time=58.2 ms

--- audio9.broadcastify.com ping statistics ---
10 packets transmitted, 10 received, 0% packet loss, time 9013ms
rtt min/avg/max/mdev = 54.840/63.204/87.059/9.597 ms
pi@scannerfeed:~ $

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk
 

richtidd

Live Audio Administrator
Database Admin
Joined
Dec 19, 2002
Messages
1,126
Location
San Mateo, Ca
#2
My feed is showing offline. I verified darkice is running. I can ping Audio9. Having no issues reaching multiple internet sites. Any known issues?


pi@scannerfeed:~ $ ping audio9.broadcastify.com -c 10
PING audio9.broadcastify.com (74.86.84.221) 56(84) bytes of data.
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=1 ttl=52 time=71.8 ms
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=2 ttl=52 time=54.8 ms
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=3 ttl=52 time=59.8 ms
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=4 ttl=52 time=58.7 ms
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=5 ttl=52 time=65.7 ms
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=6 ttl=52 time=54.8 ms
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=7 ttl=52 time=54.9 ms
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=8 ttl=52 time=65.8 ms
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=9 ttl=52 time=87.0 ms
64 bytes from host337373.mpdedicated.com (74.86.84.221): icmp_seq=10 ttl=52 time=58.2 ms

--- audio9.broadcastify.com ping statistics ---
10 packets transmitted, 10 received, 0% packet loss, time 9013ms
rtt min/avg/max/mdev = 54.840/63.204/87.059/9.597 ms
pi@scannerfeed:~ $

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk
See here:
https://forums.radioreference.com/broadcastify-administration/379675-audio9-server-moving.html
 
Status
Not open for further replies.
Top