• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

ARC300 question.

Barney6

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 3, 2003
Messages
252
Location
Citrus Co., Fl./ Dumont, NJ.
I downloaded a demo copy of ARC300 for my old Pro97. Problem 1: when I save my file with conventional frequencies (pl/dpl included) everything is fine. When I close and reopen the same file the dpl's are in search. Problem 2: when I amended the same file with new frequencies and uploaded to the scanner all pl/dpl are missing on the scanner, but the software still shows them. Using the 20-546 cable and latest software, frequencies are Vhf high. Hope I explained it well enough. Thanks, Chuck.
 

Barney6

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 3, 2003
Messages
252
Location
Citrus Co., Fl./ Dumont, NJ.
Thanks Gommert, that fixed the problem. My next concern is I have a file loaded into the scanner and I want to add another file the original file disappears from the scanner and I'm only left with the second file. Both of these files are saved in ARC300 Binary files. Thanks, Chuck.
 
Top