• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

ARC996Pro Bug ?

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 19, 2002
Messages
977
#1
Is anyone else using Arc996Pro having a problem when trying to read the scanner configuration from disk? Everytime I try, I get a "Runtime Error 340 - Control Array Element '19' Doesn't Exist", and the program terminates once I press the OK button. I even rebuilt the configuration file from scratch, then saved it to the disk, but can not read it back.

Dewey
 
Joined
Jun 25, 2007
Messages
577
Location
Cumberland Co., NJ
#3
Dewey said:
Is anyone else using Arc996Pro having a problem when trying to read the scanner configuration from disk? Everytime I try, I get a "Runtime Error 340 - Control Array Element '19' Doesn't Exist", and the program terminates once I press the OK button. I even rebuilt the configuration file from scratch, then saved it to the disk, but can not read it back.

Dewey
Dewey, Were you able to figure this out? I just bought this program and am having the same problem. I have the lattest version V2.1 build 2. Can not open the configuration. Can anyone tell me whats wrong here. I downloaded from the scanner, all the settings were there, Can't open it.
 
Last edited:

ScanDaBands

Completely Banned for the Greater Good
Banned
Joined
Jan 21, 2005
Messages
0
Location
State Line
#4
Butelsoftware said:
This was a problem in a previous release but fixed in the latest V2.1 build 2.

Gommert
www.butelsoftware.com
Hey Gommert , was this below a problem in ARC15 or am I missing something?

Anybody know why when I upload a system and I put I-CALL ONLY it will not upload that way , everything else is correct. It always goes to ON and not ONLY.
 

Butelsoftware

Member
Database Admin
Joined
Dec 8, 2003
Messages
2,211
Location
Dayton Hamvention 2018
#5
kennyloatman said:
Dewey, Were you able to figure this out? I just bought this program and am having the same problem. I have the lattest version V2.1 build 2. Can not open the configuration. Can anyone tell me whats wrong here. I downloaded from the scanner, all the settings were there, Can't open it.
Are you referring to ARC996 2.1 build 2? That version should open/save config files without problems, if not email us a copy of your config file ( arcsoftware at yahoo.com)

Gommert
www.butelsoftware.com
 
Status
Not open for further replies.
Top