• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

BCD536HP Audio Record Playback Metadata

Status
Not open for further replies.

an39511

Member
Premium Subscriber
Joined
Feb 10, 2010
Messages
213
Location
Cleveland, Ohio
#1
I have been extensively using the record function to assign unit IDs (UID) but about 20% of the time it is not showing the UID of the transmitting station. In addition, another 10% of the time the UID is showing up on the on the transmission following audio sample. Needless to say this is not very useful in trying to determine UID assignments.

My UID list has about 110 entries so far and this problem only appears to be in the recording playback and not showing up on the on the live display during normal scanning or while it is actually in record mode.

Anyone else experience this?
 
Status
Not open for further replies.
Top