• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

Forums not loading in Firefox

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 22, 2013
Messages
2,954
#1
Just over last 24 hours I have noticed that only the banner of the forums pages is loading in my firefox browser. Is something up?

Secondly I notice that TapaTalk does not update the most recent submissions to a thread. Although the thread might be shown in the topic page, it isnt there when you select the topic. In some case the last page is empty with only the footer, and sometimes the footer twice. This problem has been going on for a couple weeks. Though today it is behaving so far.
 

fxdscon

Member
Premium Subscriber
Joined
Jan 15, 2007
Messages
3,856
#2
Just over last 24 hours I have noticed that only the banner of the forums pages is loading in my firefox browser. Is something up?

Secondly I notice that TapaTalk does not update the most recent submissions to a thread. Although the thread might be shown in the topic page, it isnt there when you select the topic. In some case the last page is empty with only the footer, and sometimes the footer twice. This problem has been going on for a couple weeks. Though today it is behaving so far.
I'm using Firefox as I type this, nothing has changed for me.

.
 
Joined
Dec 22, 2013
Messages
2,954
#4
Firefox is working again for me. Not sure about TapaTalk, As I said, the server seems to be slow refreshing topics.
 
Status
Not open for further replies.
Top