G5

LEH

Member
Premium Subscriber
Joined
Jan 23, 2003
Messages
1,354
Location
Yorktown, Virginia
#7
My G5 with phase 2 does not display the "C" at anytime. I have plugged it into the USB to charge and used the drop in charger.

One thing I have noticed though is there are some 'icons' that are supposed to show up at various times and they don't. They are not (at least to me) show stoppers so I have ignored them though I did report them to Unication when I first got my G5.

I don't even recall what they are now and I'd have to find the 'brochure' to see which ones don't appear. I think one was when connected to USB, but don't hold my feet to the fire on it.
 

troymail

Silent Key
Joined
Dec 19, 2002
Messages
9,977
Location
Supply (Lockwood Inlet area), NC
#10
The only indicators I see for USB connection/charging is the red/green LED in front of the antenna and the animated battery icon...

I did learn of another icon "set" last week that I had never seen before - an off duty "recording"/message indicator (center of the top of the display)... always learning!
 

k3sls

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 19, 2002
Messages
228
Location
FM03qu North Myrtle Beach SC
#15
Is one picture a solid C and the second a "outlined" C ? They look different, and wonder if that is any significance?
The amplified charger icon is a solid yellow. The desktop charger icon is a white outline with a blue-green filler. I assume the firmware detects which charger is in use...but why? Maybe the unit needs to know whether to send signals to the amp, relay, ext. speaker port, etc. and the icon is an indicator that’s happening?

Or maybe just a firmware bug?
 
Top