• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

Homepage Forums Posts Slow Updating

Status
Not open for further replies.
Joined
Jan 20, 2003
Messages
3,577
Location
Washington Pennsylvania
#2
Compared to looking at "Today's Posts" or Tapatalk, the lists of posts on the home page appears to be updating slower than normal. Usually it takes a minute or two, but this afternoon it appears to be taking an hour or more.

Just curious about the cause.
Tapatalk's timeline is working fine for me.
 
Joined
Jan 20, 2003
Messages
3,577
Location
Washington Pennsylvania
#4
I just refreshed homepage and most recent post is from 13:36:50, compared to the Today's Post section where it is 14:36

Sent from my LG-Q710AL using Tapatalk
Could be a issue while the forums software gets switched over. Go into you're profile and see if the time got changed from standard to daylight savings or vice versa.
 

N1GAW

Member
Premium Subscriber
Joined
Jul 15, 2014
Messages
1,361
Location
Raleigh, NC
#5
Where do I go to check the timezone (daylight savings time), I can't seem to find it in my profile.
 

N1GAW

Member
Premium Subscriber
Joined
Jul 15, 2014
Messages
1,361
Location
Raleigh, NC
#7
User CP ---> Edit Options ---> Date and Time Options


.
Thanks found it, now I'm confused. Time there is showing correctly 3:11pm, but posts only on the home page are an hour behind. My DST setting is auto but changing it to off makes no difference.

In the forums itself it is showing the correct time.

Thanks for the help!

Sent from my LG-Q710AL using Tapatalk
 
Status
Not open for further replies.
Top