• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

HP-1 No audio reception after extreme upgrade.."Please Help"

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 7, 2002
Messages
1
Location
Rochester Hills, MI.
Home Patrol - 1 I lost reception audio after installing Extreme Upgrade 2 days ago.
Firmware Version 2.01, Database Version 09/11/2011, Help Version 08/10/2011
I've been a avid SWL and radioman since the late 1960's. Please assist me, I am
not sure what I did to disable this functional receiver.(It worked before the Extreme
Upgrade) I love technology :)

Thanks in advance for your kind assistance. sullmann246338@comcast.net
 

OCO

Member
Premium Subscriber
Joined
Jul 17, 2011
Messages
923
Location
Central Michigan
Assuming that you've set up something to scan (full database or some favorites) did you remember to go in and select the service types you want to monitor? If you've done that, have you set the range and squelch back to what you had before the update?
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top