• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

Pro-2006: Memory back-up battery

Status
Not open for further replies.
Joined
Mar 8, 2011
Messages
4
Location
Western Sierra County CA
#1
My Pro-2006 began beeping and displaying "low battery" so I replaced it with a new one. It still beeped. Tried another and another and it still displays "low battery and beeps every 5-10 seconds. Wondering if anyone else has experienced this. First problem I've ever had with this scanner since I bought it new....years and years ago. Thanks for any insight or suggestions.

Morlogs
 

fxdscon

Member
Premium Subscriber
Joined
Jan 15, 2007
Messages
3,810
#2
My Pro-2006 began beeping and displaying "low battery" so I replaced it with a new one. It still beeped. Tried another and another and it still displays "low battery and beeps every 5-10 seconds. Wondering if anyone else has experienced this. First problem I've ever had with this scanner since I bought it new....years and years ago. Thanks for any insight or suggestions.

Morlogs
https://forums.radioreference.com/r...-2006-9-volt-battery-solution.html#post636132
 

flythunderbird

Member
Premium Subscriber
Joined
Oct 1, 2012
Messages
954
Location
Grid square EM99fh
#4
It's possible that one of the wires in the 9-volt snap connector has come loose or that one of the snap connectors themselves is not making good contact with the battery terminals ...
 
Status
Not open for further replies.
Top