• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

my pre 800 is not working

Status
Not open for further replies.

banshee1

Member
Joined
Feb 6, 2009
Messages
11
Location
Greenwood, ar
I don't know if it is my scanner or something else

are thay rebanding the hartford sight?

some times i get part a word or two

HELP
 

hjhj52

Member
Joined
Dec 12, 2007
Messages
2
rebanding has began

Hello looks like all the towers have rebanded around us have changed ,I am looking for the new control channel for hartford now ,I live in greenwood also
 

hjhj52

Member
Joined
Dec 12, 2007
Messages
2
hartford waldron fort smith

Ok I have them all working,just reprogram with all channels 15 mhz below current freq..such as 866.4000 will be 851.4000 working fine now.
 

TheCosmicCowboy

Member
Premium Subscriber
Joined
Sep 14, 2011
Messages
23
Location
Poteau, OK
Hey ya'll... I'm in the Fort Smith area too... Would love to chat with ya'll sometime about scanners in our area... Does anybody know of a place around the area where I could go to get some help with programming??? The guys at Radio Shack weren't much help... In addition, I know a good bit about some of the frequencies used in LeFlore county, OK if ya'll are interested...

As far as the rebanding and reprogramming, do I need to change all the frequencies or just the control channels???
 
Last edited:

banshee1

Member
Joined
Feb 6, 2009
Messages
11
Location
Greenwood, ar
help

Ok I have them all working,just reprogram with all channels 15 mhz below current freq..such as 866.4000 will be 851.4000 working fine now.
OK thay was easy on the old psr 500 but now i have an 800 and don't know how to change that
 
Last edited:

TheCosmicCowboy

Member
Premium Subscriber
Joined
Sep 14, 2011
Messages
23
Location
Poteau, OK
Do ya'll scan the Ft Chaffee frequencies? Also wondering which of the aviation frequencies are commonly used in the Sebastian County area? I don't have a lot of experience with aviation scanning, Mostly just police, fire, and weather. Have a good week.
 

banshee1

Member
Joined
Feb 6, 2009
Messages
11
Location
Greenwood, ar
Fort Chaffee

the fort is on the county dispatch
not much going on i only here them one or two times a day

I don't know any aviation channels

Got the 800 all up and running again LOL
now i have to redo my frends 500 if i can rember how???


thanks Garry
 

poppafred

Member
Joined
May 5, 2005
Messages
533
Location
West Central Arkansas
I hear Ft Chaffee on AWIN all the time now.

But I still have the trunked system programmed in and monitor it just in case. It is so small it doesn't slow down the scanning enough to even notice.
 
Status
Not open for further replies.
Top