• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

NJSP Troop C TRS Question

Status
Not open for further replies.

bigreddawg76

Member
Joined
Jul 25, 2004
Messages
127
Hi all,
The other day while monitoring the NJSP Troop C TRS my BC796D stopped scanning the trunk and the display showed a 800-mhz freq and
a PL tone. I was driving at the time and did not have a chance to
jot down the freq but I THINK it was one of the ones from the TRS.
Anyone else experience this?

Thanks,
Cliff
 

BLAZER99

Member
Joined
Aug 21, 2004
Messages
34
There are conventional 800 MHz repeater and talkaround frequencies assigned to Troop C. If you want them email or private message me and I'll give them to you. You can do that by clicking on email or PM here on my post. I have the PL numbers for them also.
 

bigreddawg76

Member
Joined
Jul 25, 2004
Messages
127
But why would the scanner suddenly come out of trunk and go to a conventional freq and do a tone search? Sounds like a question for Uniden
 

PJH

Global Database Admin
Database Admin
Joined
Aug 23, 2002
Messages
3,478
Perhaps a button was pressed without knowing it? If in a moving vehicle, it wouldn't be the first time :!:
 

ECHO3

Member
Joined
Dec 19, 2002
Messages
383
Location
Pennsylvania
I think you should recheck the settings on all the primary TRS frequencies and make certain that trunk is "on". It sounds like the 796 is reading one of the TRS frequencies as conventional. Another possibility is that you accidentially hit the search button.
 
Status
Not open for further replies.
Top