• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

not receiving any channels on my digital antenna

Status
Not open for further replies.
Joined
Jun 26, 2012
Messages
0
#1
Hi,
I've put a Phillips digital antenna outside on an 18' pole but I'm not receiving any channels. I live in Oshawa near Stevenson and Gibb. Everything appears to be fine so I could use some suggestions for trouble shooting.
Thanks, Vince
 

newsphotog

Member
Premium Subscriber
Joined
Jul 29, 2008
Messages
883
Location
Des Moines, IA
#2
I don't know where Oshawa, Stevenson, or Gibb is, is that Canada? I really hope you didn't buy a "digital" antenna, they are the same thing as a regular antenna, except marked way up in price. You don't need a "digital" antenna to pick up digital channels.
 
Status
Not open for further replies.
Top