• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

PRO-164 Help (Doesnt Boot Up)

Status
Not open for further replies.

rotorguy

Member
Joined
Jul 31, 2011
Messages
4
When I turn on my RS Pro-164 it goes to the screen

boot ver: f1.01
appl ver: 1.07
cpu sw upgrade

and the backlight stays on. when I press enter the wait for pc/if appears then when I press enter again it reboots then counts through every channel on the scanner. When I go to update the firmware the update doesnt recognize the com port during the test portion. Any help will be greatly appreciated
 
Joined
Nov 9, 2006
Messages
1,847
Location
Macomb, Michigan
When I turn on my RS Pro-164 it goes to the screen

boot ver: f1.01
appl ver: 1.07
cpu sw upgrade

and the backlight stays on. when I press enter the wait for pc/if appears then when I press enter again it reboots then counts through every channel on the scanner. When I go to update the firmware the update doesnt recognize the com port during the test portion. Any help will be greatly appreciated
Not quite sure how to but you may need to find the correct com port. I believe you have to open up the device manager in order to find the correct port.
 
Last edited:

gmclam

Member
Premium Subscriber
Joined
Sep 15, 2006
Messages
5,318
Location
Fair Oaks, CA
Normally you get that screen when you power up and hold down the PGM key. So it sounds like a key is stuck to me.
 
Status
Not open for further replies.
Top