• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

Pro-433 Error entering frequencies.

Status
Not open for further replies.
Joined
Feb 23, 2008
Messages
32
#1
Hey, guys, I got a Pro-433 for my birthday this weekend and I am having a minor problem. When I try to program a frequency in any bank, I occasionally get an ERROR after punching in the frequency. Currently, I am trying to get 460.325 in on Bank 3 Channel 1, so I hit E/PGM then 460 ./CLR 3250 then E/PGM and it beeps ERROR at me. What did I do wrong?
 
Joined
Aug 13, 2005
Messages
1,024
Location
Marietta, Ohio
#2
Sounds like you are doing it right, I did what you did here and it worked fine. Does the PGM show on the display after you push E/PGM and beep to confirm?
 
Status
Not open for further replies.
Top