• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

Proscan No Audio

Status
Not open for further replies.

jeff

Member
Premium Subscriber
Joined
Nov 29, 2001
Messages
510
Location
St. Augustine, FL
#1
Using Proscan on a 996XT I remotely programmed in a P25 system. I can see the system working with TG ID's displaying, but cannot hear any audio. I also remotely programmed in 2 custom search ranges, can see activity but again no audio. Otherwise it's working great for systems that were programmed locally. Any ideas?
 

ProScan

Member
Premium Subscriber
Joined
Jul 2, 2006
Messages
3,240
Location
Ontario, Calif.
#2
Do you have audio out of the scanner?
Do you have an audio cable connected from the scanner to the soundcard input?
Are the Windows Mixer level controls up?
Are the ProScan audio input level controls up?
Are the ProScan level meters showing audio activity?
Do you hear audio locally on the computer?

{edit} If using the Record out jack on scanner, do you have the channels set to record?
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top