• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

PSR600 reception problem

Status
Not open for further replies.
Joined
May 29, 2007
Messages
13
Location
Nassau Cty,New York
#1
I'm having a problem with my 600 on several freq. the scanner stops shows full bars but I don't receive anything while on my 780 the freq comes in 5x5: one is a low band freq & the other a UHF freq has anyone else had a similar problem and what causes it ?
 
Joined
Apr 22, 2005
Messages
174
Location
Cumberland, Md
#2
I have the same problem if I use CTCSS or DCS decoding. This has been discussed here but I do not know if there is a resolution from GRE? Try removing the tones to see if your reception problem is fixed. I would love to know what others have done as I have changed every expert setting that I have read about.
Wmbio
 
Joined
May 29, 2007
Messages
13
Location
Nassau Cty,New York
#3
psr 600 reception

wmbio said:
I have the same problem if I use CTCSS or DCS decoding. This has been discussed here but I do not know if there is a resolution from GRE? Try removing the tones to see if your reception problem is fixed. I would love to know what others have done as I have changed every expert setting that I have read about.
Wmbio
Thanks for reply but the lowband freq is non-coded while the uhf freq I entered twice one with the code one without no difference.
 
Status
Not open for further replies.
Top