• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

TETRA Demodulator Plug-in Errors

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 22, 2016
Messages
494
#1
Is anyone else seeing the following two errors popup using this plug-in. (Released 5th June 2018)

I notice each one of the errors listed, appear at different times.
They only seem to appear when you have the "Network Info" window open for a few hours.

Clicking 'Continue' in the error popup seems to continue on with no apparent ill affect.

I tried joining the forum where the plug-in is posted, but I've not received approval to be able to report it.

The popup window is labeled "Microsoft .NET Framework"
************** Exception Text **************
System.InvalidOperationException: Collection was modified after the enumerator was instantiated.
at System.ThrowHelper.ThrowInvalidOperationException(ExceptionResource resource)
at System.Collections.Generic.SortedSet`1.Enumerator.MoveNext()
at System.Collections.Generic.SortedDictionary`2.Enumerator.MoveNext()
at System.Linq.Enumerable.ToDictionary[TSource,TKey,TElement](IEnumerable`1 source, Func`2 keySelector, Func`2 elementSelector, IEqualityComparer`1 comparer)
at SDRSharp.Tetra.NetInfoWindow.UpdateCalls(SortedDictionary`2 calls)
at SDRSharp.Tetra.TetraPanel.TimerGui_Tick(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
************** Exception Text **************
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
at SDRSharp.Tetra.NetInfoWindow.UpdateTextBox(List`1 rawData)
at SDRSharp.Tetra.TetraPanel.TimerGui_Tick(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
 
Joined
Dec 19, 2005
Messages
757
#2
Ian - I've been running this latest release for the past two+ hours, but not seen any errors yet. Will keep monitoring.
 
Joined
Dec 19, 2005
Messages
757
#4
Hi Ian.....yes, to confirm, have run it overnight on a busy set of carriers (albeit encrypted: you'll guess the network). No issues seen. I've tried a mix of running the Net Info window on top button enabled/disabled. I also spot that the GSSI/ISSI info has returned for Enc networks in this build.
Feel free to PM me if you want to exchange specifics. Jim
 
Joined
Nov 22, 2016
Messages
494
#5
Thanks for the update.

I have tested with:
Windows 7 Professional 32 bit (shown errors)
Windows 7 Ultimate 64 bit (no errors), yet someone I know has reported seeing it on this version.

Not sure what the trigger is. I've been working on a program to use with this SDR# plug-in and originally thought it was the cause, but it does it even when my program is not running.

I think once the error occurs and is cleared, it doesn't reappear.

BTW: I think your mixing me up with "IanWraith" user.
 
Joined
Dec 19, 2005
Messages
757
#6
Hi - sorry for the ID mix up.

I'm running on Win10 Home Build 1803, 64-bit still without error. Note I am not (yet) running your Trunk Tracker program.
 
Joined
Nov 22, 2016
Messages
494
#7
OK good to know your OS, My problem maybe a 32 bit issue or just something in my setup.
I think I cheat and make a utility to close it when it sees it.

I'm eager to see if my TETRA Trunk Tracker program works elsewhere for people.
 
Status
Not open for further replies.
Top