• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

TwoToneDetect Beta

Status
Not open for further replies.

medictod

Member
Premium Subscriber
Joined
Mar 11, 2008
Messages
31
Any hints where I am going wrong here?

delay timer
waiting for audio
recording audio
1
Unhandled exception in thread started by <function alert at 0x01E15830>
Traceback (most recent call last):
File "<string>", line 272, in alert
File "E:\Python\build\pyi.win32\TwoToneDetect46\outPYZ1.pyz/os", line 150, in
makedirs
File "E:\Python\build\pyi.win32\TwoToneDetect46\outPYZ1.pyz/os", line 157, in
makedirs
WindowsError: [Error 3] The system cannot find the path specified: '.'
0
 
Joined
Apr 16, 2007
Messages
30
Location
Currituck, NC
Any hints where I am going wrong here?

delay timer
waiting for audio
recording audio
1
Unhandled exception in thread started by <function alert at 0x01E15830>
Traceback (most recent call last):
File "<string>", line 272, in alert
File "E:\Python\build\pyi.win32\TwoToneDetect46\outPYZ1.pyz/os", line 150, in
makedirs
File "E:\Python\build\pyi.win32\TwoToneDetect46\outPYZ1.pyz/os", line 157, in
makedirs
WindowsError: [Error 3] The system cannot find the path specified: '.'
0
Sounds like you didn't read the readme.txt where it says to copy lame.exe to the program folder.
 

Theroofable

Member
Premium Subscriber
Joined
Apr 14, 2010
Messages
39
I have recently installed the new version, it shows up as v 0.24 on the top of the program, but I cant see any of the buttons on the top such as the file icons which are displayed on the help. Is there a setup step that I am missing? It is kind of confusing to me, I just clicked install. I didnt see a readme either.
Thanks for the help!
 

johnmac

Member
Premium Subscriber
Joined
Oct 6, 2003
Messages
116
Location
Westminster, Ma
Not sure there is an install program with the download. The download is a zip file, once unzipped you should see all the necessary files, including the readme file.
 

Theroofable

Member
Premium Subscriber
Joined
Apr 14, 2010
Messages
39
I have 3 folders after extracting. They are bin, license, and support files. Then there are three other items, nidlist.id, setup installer, and setup configuration settings. There is no readme in any of these folders. The program works fine other than not sending the attacment with a cell phone, and I cant view the top part of it. I believe if I could see the top part of the program, I could make it send the attachment properly.
Thanks!
 
Joined
Oct 14, 2013
Messages
16
Location
Englewood, NJ
I know this is an old message board. I wanted to know if there was a new setup that will allow you to state when you want the tones sent to a phone. IE. Shift between 6 pm to midnight on monday for person a and midnight to 6am for person b.
 
Status
Not open for further replies.
Top