• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

Unitrunker and Pro-197

Status
Not open for further replies.

wvscanner

Member
Database Admin
Joined
Jan 11, 2003
Messages
642
Location
Beckley, WV
I don't know what I'm missing. I have Unitrunker set at inline, 9600, n, 8, 1 on port 10. On the 197 I have set the settings to cc dump on.

When I turn on unitruinker I see where the lights are flashing green in the cable. I try to manual stop on the control channel as well set it on tune. Unitrunker does nothing.

Have I missed a step somewhere?
 

Highpockets

Member
Joined
Dec 31, 2003
Messages
3,796
Location
New Jersey
I don't know what I'm missing. I have Unitrunker set at inline, 9600, n, 8, 1 on port 10. On the 197 I have set the settings to cc dump on.

When I turn on unitruinker I see where the lights are flashing green in the cable. I try to manual stop on the control channel as well set it on tune. Unitrunker does nothing.

Have I missed a step somewhere?
Try:

Inline
(scanner)
signal
start stop (used when needed)
115200
8
1
none
 

wvscanner

Member
Database Admin
Joined
Jan 11, 2003
Messages
642
Location
Beckley, WV
Thanks, that helped. I always thought because device manager reported the 9600 I had to had the software to report the same. I never had choose anything above 57600 because on a regular port I never could get it to work.
 
Status
Not open for further replies.
Top