• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

Usb0

Status
Not open for further replies.

loumaag

Silent Key - Aug 2014
Joined
Oct 20, 2002
Messages
12,911
Location
Katy, TX
#2
KC0STG said:
There is a USB 0 on the computers ? And which is port is I am having issues with another USB Device ?
I'll bet that this makes sense to you, but I've got to be honest, it makes no sense to me and I suspect not anyone else. It probably would help if you actually said what problem you are experiencing by saying what software, what connector, what scanner, etc.
 

AC0RV

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 19, 2000
Messages
1,463
Location
Park Hills, MO
#3
Lou and other sorry for not getting to you sooner.
Basicily, I was asking about the numering of Usb Plugs. But I solve my problem. So please Lock this thread with my thanks and appology for any confusion it may have caused anyone.
 
Status
Not open for further replies.
Top