• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

Wiki password change

Status
Not open for further replies.

loumaag

Silent Key - Aug 2014
Joined
Oct 20, 2002
Messages
12,911
Location
Katy, TX
Chief_71 said:
Is there anyone that knows how to change or who to contact if they forgot their wiki password?
The UserID/Password for all parts of the site are the same. Whatever works here, works there.
 

loumaag

Silent Key - Aug 2014
Joined
Oct 20, 2002
Messages
12,911
Location
Katy, TX
Chief_71 said:
Unfortunately, not for me. My wiki username is different.
Apparently you missed the notification, all of (3 different sections (Wiki, Main Site, Forums)) were combined to use a single UserID database. Your Wiki ID is Chief_71. If you had a different one before I am not sure what happens to the ID but I assume the data will still be there. Just go to the Wiki and log in; any old ID (that isn't Chief_71) is invalid.
 

Chief71

Member
Joined
Jun 11, 2004
Messages
383
Location
Lapeer Co, Michigan
loumaag said:
Apparently you missed the notification, all of (3 different sections (Wiki, Main Site, Forums)) were combined to use a single UserID database. Your Wiki ID is Chief_71. If you had a different one before I am not sure what happens to the ID but I assume the data will still be there. Just go to the Wiki and log in; any old ID (that isn't Chief_71) is invalid.
Well I gave that a try and all it tells me is that there is no user on file.
 

ka3jjz

Wiki Admin Emeritus
Joined
Jul 22, 2002
Messages
21,776
Location
Bowie, Md.
Chief, make sure you are spelling your Id correctly - including CAPS. The Wiki is sensitive to this sort of issue. I see a 'Chief71' in the user list (no underscore) 73 Mike
 

loumaag

Silent Key - Aug 2014
Joined
Oct 20, 2002
Messages
12,911
Location
Katy, TX
ka3jjz said:
Chief, make sure you are spelling your Id correctly - including CAPS. The Wiki is sensitive to this sort of issue. I see a 'Chief71' in the user list (no underscore) 73 Mike
Mike, I am guessing that something happened when the master userID list was moved into the Wiki. I am guessing that his underscore disappeared in the Wiki. Is there anything you can do about that?
 

ka3jjz

Wiki Admin Emeritus
Joined
Jul 22, 2002
Messages
21,776
Location
Bowie, Md.
Nope, I have nothing to do with fixing IDs, Lou, although your assumption sounds perfectly plausible.

Chief my suggestion would be to set up a new account of 'Chief_71' (notice the underscore), then have Lindsay kill 'Chief71'. As I had mentioned some time ago, I had a very similar issue, and this is the way Lindsay and I resolved this issue.

73 Mike
 

loumaag

Silent Key - Aug 2014
Joined
Oct 20, 2002
Messages
12,911
Location
Katy, TX
ka3jjz said:
Nope, I have nothing to do with fixing IDs, Lou, although your assumption sounds perfectly plausible.

Chief my suggestion would be to set up a new account of 'Chief_71' (notice the underscore), then have Lindsay kill 'Chief71'. As I had mentioned some time ago, I had a very similar issue, and this is the way Lindsay and I resolved this issue.

73 Mike
Mike,

Since I last posted, I got some information that underscores are not supported in the Wiki as for log in. I cannot verify that, but this sounds reasonable; if that is the case the Chief71 is probably correct. :confused:
 

blantonl

Founder and CEO
Staff member
Joined
Dec 9, 2000
Messages
9,136
Location
Whitefish, MT
We'll need to remove the "_" from your username to get this to work properly.

Please contact me at webmaster [at] radioreference.com to get this fixed.
 

Chief71

Member
Joined
Jun 11, 2004
Messages
383
Location
Lapeer Co, Michigan
blantonl said:
We'll need to remove the "_" from your username to get this to work properly.

Please contact me at webmaster [at] radioreference.com to get this fixed.
For the record I am Chief71 on the wiki because when I made the Wiki account it would not accept the underscore.
 

loumaag

Silent Key - Aug 2014
Joined
Oct 20, 2002
Messages
12,911
Location
Katy, TX
Chief_71 said:
For the record I am Chief71 on the wiki because when I made the Wiki account it would not accept the underscore.
As Lindsay says, contact him via email so that the "_" can be removed from your ID here also. I just saw that he fixed one of the staff members that had the same problem.
 

Chief71

Member
Joined
Jun 11, 2004
Messages
383
Location
Lapeer Co, Michigan
loumaag said:
As Lindsay says, contact him via email so that the "_" can be removed from your ID here also. I just saw that he fixed one of the staff members that had the same problem.
Sounds good, I emailed Lindsay about 10 min ago.
 
Status
Not open for further replies.
Top