• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

Win500 display issue with Win7

Status
Not open for further replies.

budevans

Member
Premium Subscriber
Joined
Feb 2, 2009
Messages
2,005
Location
Cleveland, Ohio
Since upgrading to Win7 from XP the table header/labels don't show up properly for the following pages.

TSYS objects page:
CONV objects page:
SRCH/SWPR objects page:

Using the TSYS objects page as an example, the bottom quarter of the column header/labels for ( ID, Alpha Tag, Type, Group or Radio ID, Pri, LOut, Delay, Delay Time, Alarm, LED Color, Scan List Man, Hits) is missing.

Some sort of display format or font issue.

Note many many years ago I'd seen a similar issue with Excel and Lotus 123 spread sheet tables when the fonts and row height didn't auto adjust properly.

FYI, I'm using the latest version (1.90) of WIN500.
 

budevans

Member
Premium Subscriber
Joined
Feb 2, 2009
Messages
2,005
Location
Cleveland, Ohio
Tes,

Thanks for the quick reply. The row height was set at 14, I changed it to 16...Problem solved. That was way to easy.
 
Status
Not open for further replies.
Top