• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

WIN500 - Parallels Win7 64 bit

Status
Not open for further replies.

brumey

Member
Joined
Dec 17, 2005
Messages
110
Location
Auburn, CA
Hello:
I decided to give Win500 one more try with the expectation of buying the license tonight. I am running in a Win7 environment under Parallels. USB connection works fine. Selected Upload from scanner, screen and Scanner looked good showing progress.

Went to review data, nothing to see. No objects visible.

Am I doing something wrong or should I head over to Butel's site?
 
Last edited:

Highpockets

Member
Joined
Dec 31, 2003
Messages
3,796
Location
New Jersey
Hello:
I decided to give Win500 one more try with the expectation of buying the license tonight. I am running in a Win7 environment under Parallels. USB drive works fine. Selected Upload from scanner, screen and Scanner looked good showing progress.

Went to review data, nothing to see. No objects visible.

Am I doing something wrong or should I head over to Butel's site?
To get what's in scanner to Win500, you Download from scanner. To put what is in Win500 to scanner you use Upload to Scanner.
 

brumey

Member
Joined
Dec 17, 2005
Messages
110
Location
Auburn, CA
Yes, I checked the scanner and it was default. Luckily I had my old Win500 data file from a year ago and opened it and pushed it to the scanner.

I guess I better slowdown :)

I am please to see that it does work, so far, under Parallels on a mac.

Thanks for the confirmation, I was coming back to delete the thread :)

Kevin
 

Highpockets

Member
Joined
Dec 31, 2003
Messages
3,796
Location
New Jersey
I believe you knew what you were doing, just used the wrong terminology. I'm glad you made headway and have everything working. :)
 
Status
Not open for further replies.
Top