RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Scanners, Receivers and Related Equipment Forums > Uniden Forums > Uniden Tech Support


Uniden Tech Support - For discussion of all technical aspects of current or future Uniden scanners.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 04-16-2015, 1:43 AM
Member
   
Join Date: May 2007
Location: Elizabethton,TN
Posts: 41
Default A little scare

Had a little scare tonight with my 2 week old HP-2. Was monitoring for a few hours......noticed no audio,looked over and the scanner had went completely dead. Looked closer and the display had real dark squiggly lines. Immediately removed the batteries and reseated the sd card......turned back on and it's been fine since then. I had previously tried doing the database update.....still 04/05 only available,so not sure if that had anything to do with things or not. Any thoughts? Thanks in advance.
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 04-16-2015, 9:18 AM
UPMan's Avatar
Uniden Representative
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Apr 2004
Location: Arlington, TX
Posts: 12,422
Default

No idea on the transient squiggly line event...

But, I just double-checked and the server is serving up database 4/14/2015 for both versions of Sentinel.
__________________
Uniden Product Ninja
Who is UpMan and why doesn't he answer my email/phone call?
Personal Blog
For better help, tell us specifically what you are trying to scan.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 04-16-2015, 10:21 AM
Jay911's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Feb 2002
Location: Bragg Creek, Alberta
Posts: 8,966
Default

Was the radio on mains power or battery? Almost sounds like an illegal voltage that wasn't captured.
__________________
--j.
@Jay91150 and @RMESFire | http://www.rmesfire.org
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 04-16-2015, 10:06 PM
Member
   
Join Date: May 2007
Location: Elizabethton,TN
Posts: 41
Default

Mains....usb wall.And I just checked on Sentinel....still getting 04/05/15. Am I doing something wrong?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions