RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > U.S. Regional Radio Discussion Forums > Virginia Radio Discussion Forum

Virginia Radio Discussion Forum Forum for discussing Radio Information in the State of Virginia.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 11-09-2012, 1:53 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Jul 2011
Location: Sterling, Virginia
Posts: 71
Default Loudoun County sheriff dispatch feed coming soon

I found a good location to host the LCSO feed from. Right next to a tower. I hope to have it up and running by tommorow night. The only active talk groups will be Sterling and Dulles dispatch.
__________________
ABC123
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 11-12-2012, 9:34 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2008
Location: Ashburn, Va
Posts: 29
Smile Loudoun County feeds

How are the Sterling and Dulles feeds doing? Would you have a win500 file for the LC feeds? I get nothing and live in Ashburn.
Thanks
PSR600, Pro 106, HP, PRO 197
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 11-13-2012, 5:40 AM
j2brown's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 132
Default

He's almost certainly got a PSR-800 as there are no other scanners capable of handling the Loudoun County radio systems on the market.
__________________
--
Live feed for Loudoun County (VA) Fire Rescue
RadioReference.com owned feed for MWAA.
Former operator of Fairfax County Fire and Rescue feed.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 12-06-2012, 2:50 PM
Member
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Dec 2006
Location: Falls Church, VA
Posts: 92
Default

Just FYI, I believe his feed location feel through, so alas no feed after all.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 12-06-2012, 3:25 PM
freqhopping's Avatar
Member
   
Join Date: Jan 2004
Location: Lo Co VA/ FM19
Posts: 4,158
Default

If someone wants to provide me with another PSR-800 I have perfect reception. I'd still have to figure out how to get passed my router though. I haven't been able to set up a feed ever since switching ISPs and getting their router.
__________________
Spinning & Grinning
Alinco DJ-X11 - BC890XLT - 436HP - BCD396XT - BCD996T- PSR-800 - Pro-106 - MilTenna LP in the attic.
Reply With Quote
Sponsored links
  #6 (permalink)  
Old 12-08-2012, 2:50 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Dec 2002
Location: Washington DC, Alexandria/Fairfax County /Loudoun Co Virginia
Posts: 672
Red face

Quote:
Originally Posted by 2006walt View Post
How are the Sterling and Dulles feeds doing? Would you have a win500 file for the LC feeds? I get nothing and live in Ashburn.
Thanks
PSR600, Pro 106, HP, PRO 197
I still receive a fair amount of Loudoun traffic on my 996XT but it is sporadic. LCFD Channel 6A always seems to broadcast FDMA/TDMA as does the operation channel 6D. LCSO Sterling and Dulles Dispatch along with Leesburg PD seem to come and go and I imagine that has to do with an FDMA radio operating on the system however the GRE 600 should be able to pick up some Loudoun traffic and I am surprised you do not hear anything in Ashburn. Unfortunately I do not know how to program a GRE 600 but I would think that the radio would have the same capability as the 996XT. That said the PSR 800 is the only radio which will receive all of the Loudoun channels (but you know that). Not to get off topic but I am wondering if anybody will continue to manufacture a scanner which is X2 or Phase 2 TDMA capable now that GRE is apparently out of busisness.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 12-08-2012, 7:18 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2008
Location: Ashburn, Va
Posts: 29
Default

I have a PSR-600 and Win500. Would anyone have a Win500 file for Loudoun and Fairfax police and fire? I know the PSR is limited and no Phase 2 TDMA but whatever you have would be appreciated.
Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2011 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions